2777
2789
عنوان

ونوس برگشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 27 پست
چیه اینیکه میگی

یه اتفاقاتی تو نحوه گردش سیارات و سیاره ونوس میفته که باعث میشه انرژی انسان و کائنات تغییر کنه مثلا رازهای گذشته فاش میشه خیانتا رو میشه پولی که از دست دادی بر میگرده اکسا برمیگردن آشتی میکنن یا ممکنه یه رابطه عاطفی کات بشه و... چیزای دیگه

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

یه اتفاقاتی تو نحوه گردش سیارات و سیاره ونوس میفته که باعث میشه انرژی انسان و کائنات تغییر کنه مثلا ...

از کی تا کیه؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

از ۱۱ مهر تا ۲۲ آبان

مرسی عزیزم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

برو تو گوگل سرچ کن یا چند تا مقاله علمی دربارش بخون من خودم چون دانشمند نیستم نمیتونم خوب برات توضیح ...

جواب هوش مصنوعی:

اگر منظورت اثر ونوس برگشتی روی زندگی، عشق و روابط آدمهاست: نه، از نظر علمی واقعی و اثباتشده نیست.

اما خودِ حرکت ظاهراً برگشتی ونوس در آسمان یک پدیدهٔ نجومی واقعی است.

یه اتفاقاتی تو نحوه گردش سیارات و سیاره ونوس میفته که باعث میشه انرژی انسان و کائنات تغییر کنه مثلا ...

خب باید دعای چیزی بخونیم یا ن

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

جواب هوش مصنوعی:اگر منظورت اثر ونوس برگشتی روی زندگی، عشق و روابط آدمهاست: نه، از نظر علمی واقعی و ا ...

هوش مصنوعی خیلی وقتا باگ داره شما عقل خودت و حرف متخصصا و افراد با تجربه رو قاضی کن

جهان هستی و انسان ها از انرژی ساخته شدن با هر تغییر کوچیکی تو جهان انرژیا جابه جا میشن و تاثیر میزاره رو افکار و زندگی ها

اگه دوست داری میتونی قبول نکنی و راحت از کنارش بگذری😊