2777
2789
عنوان

دبیر دینی مون

162 بازدید | 19 پست

سال اول تحصیلشه

هیچی بلد نیست

داریم ازش سو استفاده میکنییییم مثل چی و اونم بلد نیست مارو کنترل کنه و داره بها میده🤣🥲

دلم میسوزه براش خیلی مظلومه🤣🤣🤣

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

گناه داره انقدر ظالم نباشید حقتون بود من بیام دبیرتون شم بفهمید دنیا دست کیه🤣

پروف خودمم شات نگیرید.****مشکل من نی که بی معرفته ، مشکل من نی نمیفهمه فرق منو با بقیه، مشکل من نی ،اون اینجور ادمیه****(تتل) متاسفانه در دورانی زندگی می کنیم که آدم ها به چیزهایی که باید از اون ها خجالت بکشن دارن افتخار میکنن

گناه داره انقدر ظالم نباشید حقتون بود من بیام دبیرتون شم بفهمید دنیا دست کیه🤣

بهش گفتیم شما باید سوالای امتحان هارو بدید بهمون

همون روز اول امتحان ترم اولو داد🤣🤣🤣🤣

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سال اول تدریسشه بعد خجالت بکشین گناه داره آدم باشین یه ذره

وا یعنی چی آدم باشین ؟ مگه حیوونیم ؟😐😐

بهش گفتیم شما باید سوالای امتحان هارو بدید بهمونهمون روز اول امتحان ترم اولو داد🤣🤣🤣🤣

آی حالتونو بگیره سوالارو الکی داده باشه اونوقت قیافتون دیدنیه

پروف خودمم شات نگیرید.****مشکل من نی که بی معرفته ، مشکل من نی نمیفهمه فرق منو با بقیه، مشکل من نی ،اون اینجور ادمیه****(تتل) متاسفانه در دورانی زندگی می کنیم که آدم ها به چیزهایی که باید از اون ها خجالت بکشن دارن افتخار میکنن

چقد بدم میاد از این رفتار😑

خودم دبیرستان بودم دانش اموزایی بودن ک جلو معلم فیزیک جیکشون درنمیومد و از تن صداش میترسیدند ولی سر کلاس دبیر ریاضیمون ک یه زن ساده مهربون بود بی حرمتی میکردن و حس گنگ بودن داشتن و سو استفاده میکردن

آی حالتونو بگیره سوالارو الکی داده باشه اونوقت قیافتون دیدنیه

نهههه برگشت گفت ۱۸ نمره از این سوالاس

یه سوالو عوضش میکنم ، برای اون سوال ۵ تا سوال میگم اونارو بخونید

بعد به من گفت همه ی دبیر ها این کارو میکنن ؟ گفتم آره خانم همه سوال هارو میدن

گفت میشه اگر جایی حس کردید دارم مثل بقیه رفتار نمیکنم بگید بهم ؟ گفتیم آرهههه حتما🤣🤣🤣🤣

چقد بدم میاد از این رفتار😑خودم دبیرستان بودم دانش اموزایی بودن ک جلو معلم فیزیک جیکشون درنمیومد و ا ...

دیگه اینم برای ما یه پوئن مثبت محسوب میشه و میتونیم ۲۰ بگیریم

ما بی احترامی نمیکنیم ک 🤣🤣🤣

[QUOTE=424920818]وا یعنی چی آدم باشین ؟ منمیدونم چیزی که توصیف کردین از آدمیت به دوره

خودش مشکلی نداره دیگه

اگر بخواد میتونه که