2777
2789
عنوان

بورسیه

189 بازدید | 23 پست

درود وقت بخیر

عزیزان چطوری می تونم برای دبیرستان متوسطه دوم دهم بورسیه بگیرم؟ برای اسپانیا یا ژاپن یا چین

هر کدوم که بشه.

لطفاً راهنمایی کنید

شنیدم که میشه دبیرستان بورسیه گرفت

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یعنی چی داخلی؟

یعنی خود چین برای دانشآموزی خود کشور بورسیه میده.

اگه میخوای، از الان برو دنبال المپیادهایی که -بهش علاقه داری- زبانت رو قوی کن و چندتا مهارت مرتبط با رشته دانشگاهی مدنظرت یاد بگیر و پروژه و مقاله داشته باش.

یعنی خود چین برای دانشآموزی خود کشور بورسیه میده.اگه میخوای، از الان برو دنبال المپیادهایی که -بهش ع ...

مرسیییی❤️✨

فقط از کجا باید بورسیه بگیرم؟ ببخشید من زیاد اطلاعی ندارم ممنون میشم راهنماییم کنی😭😅

باید به مدرسه بگم؟ یا یه جور دیگه؟

اگه اینطور بود که همه بورسیه میگرفتن متوسطه دوم😬

اول سطح زبانت باید آیلتس باشه و زبان اون کشور هم بلد باشی

دوم باید ی مدرسه خوبی باشی تو رزومه ات تاثیر داشته باشه

سوم المپیاد و مقاله تو این سن داری؟

مرسیییی❤️✨فقط از کجا باید بورسیه بگیرم؟ ببخشید من زیاد اطلاعی ندارم ممنون میشم راهنماییم کنی😭😅باید ...

خود سایت دانشگاه ها این آپشن رو داره یا بورسیه های دولتی.

حالا چون دهم هستی میگم، سایت UWC برای دوره پیش دانشگاهی یا دوسال آخر دبیرستان بورسیه میده.

اگه اینطور بود که همه بورسیه میگرفتن متوسطه دوم😬اول سطح زبانت باید آیلتس باشه و زبان اون کشور هم بل ...

المپیاد واجب نیست -شرکت کردن مهمه. زبان کشور مقصد هم واجب نیست برای بعضی رشته ها چون تدریس معمولا انگلیسی هست.

اگه اینطور بود که همه بورسیه میگرفتن متوسطه دوم😬اول سطح زبانت باید آیلتس باشه و زبان اون کشور هم بل ...

نمیدونم ، چند نفر گفتن میشه بورسیه گرفت

سطح زبانم اولای b1 هست

کلاس زبان چینی هم دارم میگردم که ثبت نام کنم

معدل هام بالای ۱۹.۹۰ هست

یبار کلاس هفتم بودم المپیاد ریاضی مبتکران شرکت کردم و مرحله اولش رو قبول شدم اما متاسفانه نتونستم مرحله دوم رو برم . هشتم هم که مدارس بسته بود و نشد .

نهم رو شاید بتونم برم اگه اتفاق دیگه ای نیوفته