2777
2789
عنوان

دعا برا گمشده

5923 بازدید | 14 پست

دیروز خواهرم اسنپ خبر کرده بعد سوار ماشین شده راننده گفته منم اسنپ هستم ولی اشتباه سوار شدی بعد پیاده که شده کیفش جا گذاشته همه مدارکش گواهینامه و....کلید دزدگیر خونه یه مقدار پول

خیلی ناراحته چون با بچه کوچیک نمیتونه بره دنبال المثنی 

دعایی هست برا گمشده

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ماشین هیچ نشونی نداره از طریق خود اسنپ دنبالش کنه؟

نه فقط رنگ ماشین میدونه هیچی دیگه نمیدونه رفتیم دفتر اسنپ گفتیم. گفت وقتی نه شماره ای ن پلاکی ندارین چ جوری بفهمین مگه اینکه نود طرف بیاد تحویل بده زنگتون میزنیم

به نطرم تا با پليس تماس نگيره و دوربينارو چك نكنن يا رد ماشينو نگيرن ،هيچ دعا و ورد و جادويي باعث نم ...

راس میگی باید ب پلیس گفت

«اصبحت فی امان الله امسیت فی جوار الله»(صبح کردم در امان خدا،شب کردم در پناه خدا) از ایه الله بهجت.من ساعتم گم شده بود روزی چند بار میخوندم پیدا شد،نوشته بود اگه انسانم گم بشه پیدا میشه.

«اصبحت فی امان الله امسیت فی جوار الله»(صبح کردم در امان خدا،شب کردم در پناه خدا) از ایه الله بهجت.م ...

مرسی عزیزم

«اصبحت فی امان الله امسیت فی جوار الله»(صبح کردم در امان خدا،شب کردم در پناه خدا) از ایه الله بهجت.م ...

من از این ذکر جواب گرفتم ماشینمون رو دزد برد از صمیم قلب خوندم پیدا  شد 

البته از قطعاتش دزدیده بودند

لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....
به نطرم تا با پليس تماس نگيره و دوربينارو چك نكنن يا رد ماشينو نگيرن ،هيچ دعا و ورد و جادويي باعث نم ...

پلیسای الان از این کارا نمیکنن خواهر من ..

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

دعا و جادو رو در کنار هم نمینویسن، مدارک پا در  نمیاره، ولی میشه دل راننده نرم شه و دنبال صاحب مدارک بگرده، هم تلاش و جست وجو هم دعا ،در کنار هم خوبه.