2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نميده

بيمه تكميلي تقبل درمان هاي زيبايي  رو نداره و هزينه اي پرداخت نميكنه

💜عضو تاپیک رژیم طلایی مادران💜وزن قبلی٧٩وزن فعلی ٧٠  ۶۰😍 💜                              عضو گروه تغییر♀️❤️

زیبایی هارو نمیده بعدشم بیمه های تکمیلی باهم فرق میکنه بعضی هاش خدماتشون بیشتره من چشمامو لیزیک کردم بیمه تکمیلی بیشترشو داد ویزیتای دکترپوست ومو وچشم وزنان وعمومی ودندون پزشکی رو گرفتم ازبیمه تکمیلی از من بیمه تکمیلی کوثره ولی میخام دندونامو کامپوزیت کنم چون زیبایی نمیده بیمه

دندان پزشکی و که میده البته هزینه بیمه بیشتر میشه

بستگی به فرداد بیمه تکمیلی تون داره می تونید برید یه برگه ازشون بگیرید تعهدات و بفهمید و سقف هزینه ها رو چون بیمه تکمیلی یکسان نیست 

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
زیبایی هارو نمیده بعدشم بیمه های تکمیلی باهم فرق میکنه بعضی هاش خدماتشون بیشتره من چشمامو لیزیک کردم ...

پس پول ویزیت دکتر پوست و میده پول داروهاشم میده؟

خدا جونم شکرت...

هیچ بیمه ای شامل زیبایی نمیشه،ولی خب ی سری شرایط استثنا هم هست مثلا عمل کوچک کردن معده رو نمیده، ولی اگه دختر خانمی وزنش بالای 120 کیلو باشه ب عنوان مریضی ب حساب میاد و بیمه شامل میشه، یا عمل بینی شامل بیمه نیست ولی اگه حادثه ای رخ بده و  بینی شما بشکنه اونوقت هزینه عمل رو بیمه پرداخت میکنه.  جدیدا بیمه های تکمیلی تا سقف 2 میلیون در سال دندانپزشکی رو پوشش میدن

یعنی چی؟یعنی اگه دکترم برام ضدآفتاب و...بنویسه میده یا نه؟

نه منظورم لیزرو میکرو بود....واست یه مورد پزشکی مینویسه که بتونی بگیری...نه ضدآفتاب رونمیده...من ضدآفتاب وضدلک و ...اینارو ندادبهم هزینه شو

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد...