2777
2789
میترسم به بچه فردا بگن آلو🤣

ععواا😂🥸این از کجا به ذهنت رسید🤣🤣🤣🤣

فرفری👩🏻 ای که میدانی ندارم غیر درگاهت پناهی🌱🌚و خدا محکم ترین دلیل است برای ماندن در این جهان(: تورک قیز🤌جان فدای ایران🇮🇷 #میناب_۱۶۸🎒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دو قلواگر خدا بخواد فردا میرم زایمان😬

بسلامتیییییی ان شاءالله صحیح و سالم بغلشون کنییید 😍😍😍😍😍😍🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺 نازنازیاااا

هفته چندید؟

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

قشنگ ترم زیاده

بیشتر بگرد

تو اینا تلما و تیام بهتره

تانیا هستم🌙اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدت هاست بدون استفاده در كمد هايشان آويخته شده را ندارند بعد از آنها توقع داريم باور های غلطی را که قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشر ميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد 🦋 فمینیست.

خواهش میکنم اسمایی که دوست داری و کاغذ بنویس بعد انتخاب کن سارا اسم همسر حضرت ابراهیم سارا و سبحان ه ...

مرسی

شاید باورتون نشه اسم ابجیم ساراعه اسم داداشم هم سبحان😂

تیام اسم دخترونه هم هست من یک دوستی دارم اسمشونم تیامه کوروش و کاملیا پیشنهاد منه🫀

استارتر اسماشونو همینا بذار کوروش و کاملیا خیلی قشنگه کیانا هم خوبه برای دختر

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/افغانی ها اگه نری و درخواست میدی بهتره بدونی حرومزاده ای:) وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

ممن تلمارو تازه کشف کردم تو سریال غریبه😂😭

منم از رو اسم یوزپلنگ برداشتم🤣🤣🤣

به همسرم که گفتم تلما بذاریم اینجوری بود که این اسم و از کجا پیدا کردییی

منم از رو اسم یوزپلنگ برداشتم🤣🤣🤣به همسرم که گفتم تلما بذاریم اینجوری بود که این اسم و از کجا پیدا ...

فردا دخترت پرسید از کجا انتخاب کردی؟ 🥹

میگی از رو یوزپلنگ 😭🤣🤣🤣🤣🤣

فرفری👩🏻 ای که میدانی ندارم غیر درگاهت پناهی🌱🌚و خدا محکم ترین دلیل است برای ماندن در این جهان(: تورک قیز🤌جان فدای ایران🇮🇷 #میناب_۱۶۸🎒

فردا دخترت پرسید از کجا انتخاب کردی؟ 🥹 میگی از رو یوزپلنگ 😭🤣🤣🤣🤣🤣

خيلي هم دلش بخواد

از رو یوزپلنگ ایرانی برداشتم

اتفاقا دو هفته پیش اونم چهارقلو زایمان کرده بوذ

البته فکر کنمااا🤣

مممنونم همسرم میگفت بذاریم هناس و هیژا ولی خب حق تقدم با منه😂

هیژا نشنیدم ، ولی هناس رو خود کوردا هم ندیدم بزارن، چون هر اسمی بزارن در نهایت همون هناس یا هناسم صداش میکنن،ب معنی نفس

شخصیت هرکسی رو از اکسپلورش میشه فهمید...