2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یادش بخیر یه زمانی همه تپل پسند بودن هیچکس به فکر اضافه وزن نبود بخدا انقدر زندگی راحتی داشتیم هر چی میخواستیم میخوردیم ولی الان آب هم میخوریم نگران اضافه وزنیم😒

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار 💞

یادش بخیر یه زمانی همه تپل پسند بودن هیچکس به فکر اضافه وزن نبود بخدا انقدر زندگی راحتی داشتیم هر چی ...

من همیشه توپر پسند بودم همیشه😂🙏 هیچوقت هم از خودم چیزی منع نکردم که بگم اضافه وزن میگیرم همیشه همه چی خوردم😂

من همیشه توپر پسند بودم همیشه😂🙏 هیچوقت هم از خودم چیزی منع نکردم که بگم اضافه وزن میگیرم همیشه همه ...

آفرین کار خوبی میکنی 👏👏👏 منم از وقتی نوزاد بودم تپلی بودم الان هم تپلی هستم ولی یادمه دهه هفتاد همه تپلی دوست داشتن میرفتن عروسی میگفتن وای عروس چه نازه چه تپل و خوشگله ولی الان همه لاغرمردنی دوست دارن

من همیشه توپر پسند بودم همیشه😂🙏 هیچوقت هم از خودم چیزی منع نکردم که بگم اضافه وزن میگیرم همیشه همه ...

منم قبلا از نظر خورد و خوراک راحت بودم هر چی میخواستم میخوردم ولی الان همش زور میزنم وزنم بیاد پایین چون به زانوهام فشار میاد مخصوصا تو مغازه که مجبورم سر پا باشم ۸۸ کیلو بودم با رژیم و دفع سودا و بلغم شدم ۷۵ ولی الان دیگه استپ کردم وقتی برای دفع سودا و بلغم رفتم دکتر برنج و نان رو کامل قطع کرد ولی الان نخوردن برام سخته