2777
2789
عنوان

مرگ من دیگه نزدیکه

451 بازدید | 45 پست

جدی کم آوردم تو این یه هفته 😭

خیلی خستممممم بدنم ذهنم دهنم همه جام درد میکنه

دبیر متوسطه اولم

سال دوم کارم تو مدرسهس

سنی هم ندارم برای اینهمه خستگی 😭

کلا ۲۴ سالمه

سه شنبه چهارشنبه ک اصلا توان تدریس نداشتم به زور رفتم

اکثر روزا تا ساعت ۲ مدرسه ام و دو تا مدرسه میرم

حالا یسری شاگرد جدید هم هی زنگ میزنن کلاس خصوصی میخان و یسریا رو هم مدیر یکی از مدارس هی منو بهشون معرفی میکنن با اینکه جز من یه همکار دیگه هم تو رشتم هس

خیلی خستممممم ، حس میکنم توان راه رفتن و جمله بندیم حتی ندارم

از یطرف برا اینکه به این مرحله برسم ک متقاضی زیاد داشته باشه کلاسام خیلی تلاش کردم

ولی الان حس میکنم توانایی ندارم😭😭😭

چیکاار کنم

واقعا همه انقدر خسته ان یا من ضعیفم؟

دلم میخاد راه حل کاربردی بگید بهم🥲 کلافه اممم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

شاید کاملا طبیعی باشه و خیلیا اینجوری باشن شایدم کم خونی داری یا تغذیت نامناسبه یا شاید مشکل هورمونی داری اگه اینها رو بررسی کردی و چیز خاصی نداشتی پس اینهمه کار برات زیاده البته شایدم خوابت کافی و مناسب نیست

اگه میخواین علت اصلی اینهمه مشکلات امروز رو بفهمید برید سرچ بزنید به چه کسانی گورباچوف ایرانی لقب دادن و گورباچوف نهایتا با آرزوی رابطه با آمریکا با شوروی پهناور چیکار کرد بله عزیزان فرق میکنه کی رئ... باشه و هرکسی که به هرروشی از این آدم حمایت کنه چه باتکرار این مزخرفات که اون هیچ کارس و چه با بستن در ...و زندانی کردن اونایی که مطالبه ی مشکلات مردم رو دارن اونم برای بهونه های واهی مال چند سال قبل، چه اونایی که نمیفهمن حتی شخصی مثل حضرت علی هم در مقابل نادانی مردم مجبور شد ماجرای حکمیت رو بپذیره و تا شهادت خودش و فرزندانش این چرخه ادامه پیدا کرد یه چیزهایی مثل اتفاقات چند سال اخیرما.اگه عمیق به این حرفها فک کردی متوجه میشی مقصران اصلی کیا هستن در ضمن الآنم اگه امیدتون به کسیه که زنش رو با مربی یوگا میفرسته تور دور اروپا!!! و همون زنش توییتی میزنه و از حمله ی اتمی به ایران حمایت میکنه !!!!برید زندگیتون رو بررسی جدی کنید که چی شد حاضرید به این حامیان جانیان کودک خوار دل بستید و از کشتار چند میلیونی و نابودی و تجزیه ی ایران راضی و دلخوش هستید همه ی اینها میگذره ولی اونی که کنار شیاطین اپستینی ایستاده عاقبتش مثل همون هاست و شریک جرم اونها

مرگ حقه به امید خدا

تو ساکت😐

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)