2777
2789

دو روز اره

پروف خودمم شات نگیرید.****مشکل من نی که بی معرفته ، مشکل من نی نمیفهمه فرق منو با بقیه، مشکل من نی ،اون اینجور ادمیه****(تتل) متاسفانه در دورانی زندگی می کنیم که آدم ها به چیزهایی که باید از اون ها خجالت بکشن دارن افتخار میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم خواستم البته تا یه مدتچون باید یه درسی بخونم واجبهولی چرا دلم تنگ شده براش

طبیعیه خو

پروف خودمم شات نگیرید.****مشکل من نی که بی معرفته ، مشکل من نی نمیفهمه فرق منو با بقیه، مشکل من نی ،اون اینجور ادمیه****(تتل) متاسفانه در دورانی زندگی می کنیم که آدم ها به چیزهایی که باید از اون ها خجالت بکشن دارن افتخار میکنن

مستقیم ازش نخواستم فقط بهش فکر کردم بعد الان به خودم میگم چرا همچین آرزویی کردیطرف اصلا گوشیش هم اند ...

چندوقته باهاشی؟

وقتی پشت سر هم ماموریت های کاری میره بهش عادت میکنی

نه آقا بازاریه
همش چک و این چیزا
گوشیش رو از دسترس خارج کرده
میاد پیش من همش زنگ میخوره گوشیش از دسترس کلا خارجش کرده

دوهفته

ولمون کن بابا عشق دو هفته؟؟؟؟؟؟

چند سالشه