2777
2789
عنوان

اذیت و مزاحمت

227 بازدید | 39 پست

سلام نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی یه ذره خوشگلم(کمتر از شما) خب نمیدونم چرا همکلاسی هام و دوستام از روی حسادت یا چی میخان اذیتم کنن گاهی زخمیم میکنن با ناخن یا نوک مداد یا سعی میکنن بندازنم زمین بخورم خصوصا امسال از اول مهر بیشتر شده حتی گاهی زنای غریبه تو خیابون کسی از شما تجربه اینجوری داشته؟برم کلاس رزمی که بتونم از خودم دفاع کنم یا سرشون داد بزنم نمیدونم چیکار باید کنم همیشه باید زخمی و کبود باشم ینی:(

بر فراز کرانه ها.... 💫

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

🤔🤔🤔

همه کلاس میخوان زخمیت کنن؟

عزیزم ما یک خانمی داشتیم به حدی زیبا بود در حد مدل

۲۴ ای ازش تعریف میکردیم که

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی یا حس کنم اصلا به حرفت فکر نمیکنی جوابتو نمیدم 👋

دختر خوب جدی میگم اینو برو پیش روانشناس شاید اگه همه جا داره تکرار میشه چیزی از سمت شما یا ذهن شماست

طرف با خودکار میزنه تو بازوم برم روانشناس؟چرا اونوری رو نمیزنه؟

بر فراز کرانه ها.... 💫

اول از همه پیش ی روانشناس برو اینکه توهم توطئه و آسیب داری حتی از طرف غریبه اصلا طبیعی نیست

پروف خودمم شات نگیرید.****مشکل من نی که بی معرفته ، مشکل من نی نمیفهمه فرق منو با بقیه، مشکل من نی ،اون اینجور ادمیه****(تتل) متاسفانه در دورانی زندگی می کنیم که آدم ها به چیزهایی که باید از اون ها خجالت بکشن دارن افتخار میکنن

طرف با خودکار میزنه تو بازوم برم روانشناس؟چرا اونوری رو نمیزنه؟

اره . برو . از واجب واجب تره.من خودمم میرم ، روانشناسم هم پیش روانشناس خودش میره

وقتی یه الگو همه جا تو زندگیت تکرار میشه اسمش طرحواره ست و دلیل رو باید از سمت خودت واکاوی کنی

یه سری جاها و مراکز رایگان یا ارزونن . یه شماره مشاوره تلفنی هم هست سرچ کن، یا ارزونه یا رایگان

بچه ها لطفا لایک نکنید تا متوجه ریپلای پست ها و تاپیکام بشم

اره . برو . از واجب واجب تره.من خودمم میرم ، روانشناسم هم پیش روانشناس خودش میرهوقتی یه الگو همه جا ...

روانشناس روانشناست کجا میره؟پیش روانیا نرو روانشناسی

بر فراز کرانه ها.... 💫