2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

155 بازدید | 9 پست

من همیشه از ده روزقبل پریود حالم بد میشه افسرده وعصبی میشم،اما این ماه اقدام کردم برای بارداری نمیدونم شاید باردار نیستم ک روال همیشگی دارم،خیلی حالم داغونه،هنوز مستقل نشدیم نه ماه خونه پدرم هستیم با اینکه اول شهریور قراره خونمونو جدا کنیم اما احساس میکنم دیگه یک ثانیه هم نمیتونم بمونم اینجا،حالم بد میشه وقتی به خیلی چیزا فکر میکنم،شوهرمم خیلی خونسرده ، ازش خیلی ناراحتم بخاطر این بی مسئولیتیش،ای خدا لعنت بمن،

...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه بی مسئولیتِ ؛بی خیالِ هنوزمستقل نیستی؛تواین وضع واوضاع نگرانیاواعصاب خوردیای خودتوبابارداری دوبر ...

نمیدونم چرا انقدر احمقم،فقط ميخوام ازین حال دربیام، 

...
نمیدونم چرا انقدر احمقم،فقط ميخوام ازین حال دربیام، 

خدانکنه عزیزم؛اینطوری افسردگی میگیری بچتم داغون میشه؛سعی کن راه درستُ انتخاب کنی؛زیادی باهاش راه اومدین تنبل شده؛یباربرای همیشه سعی کن درستش کنی

خدانکنه عزیزم؛اینطوری افسردگی میگیری بچتم داغون میشه؛سعی کن راه درستُ انتخاب کنی؛زیادی باهاش راه اوم ...

تهدیدش کنم؟؟؟ چکار کنند بخدا انقدر با لحن خوب گفتم،،،انقدر دعوا راه انداخته فقط میگه باشه همین

...
تهدیدش کنم؟؟؟ چکار کنند بخدا انقدر با لحن خوب گفتم،،،انقدر دعوا راه انداخته فقط میگه باشه همین

بایدببینی چطورآدمیه وچه طرزحرفیدنی باهاش جواب میده؛اگه میدونی آره یکم لحنتوتغییربده ازیه موضع دیگه واردشوکه خودشوجمع وجورکنه؛مردی که ازخودش عرضه نشون نده خیلی زودازچشم میفته😣