2777
2789
عنوان

گلودرد شدید

63 بازدید | 7 پست

از دیروز گلودرد شدید دارم شکمم درد میکنه سردرد هم دارم، از دردش نمیتونم تحمل کنم همه هم خوابن، از شدت درد اصلا نخوابیدم انگار همش چشامو بسته بودم بهم یه چیزی بگین الان بتونم درست کنم کم مونده گریه کنم فقط💔

این ویروس آنفلوانزای جدید هست..معمولا پیک جدید کرونا هم هست..برای گلو درد شدید باید معاینه بشی ولی قرص آلتادین هر ۸ ساعت یکی بصورت مکیدنی استفاده کن ..قرص سرماخوردگی هم هر ۸ ساعت یکی بخور.

آب نمک ولرم به همراه کمی نشاسته و جوش شیرین خوراکی غرغره کن،،برای گلو درد عالیه

و آب جوش و عسل و ابلیمو هم بخور روزی چند بار،کلا مایعات ولرم زیاد بخور

همه عالم تن است و ایران دل ❤ هر کجا رو گشتم واژه ای زیباتر از تو پیدا نکردم<< وطنم ایراااان>>

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم بودم دکتر گفت ویروس .گلو درد داغونم کرده بود .مثل کورنا بود

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

منم بودم دکتر گفت ویروس .گلو درد داغونم کرده بود .مثل کورنا بود

من فکرکنم از یکی توی باشگاه گرفتم اونم ویروس داشت وقتی اومدم زیاد شدید نبود میتونستم تحمل کنم ولی از 12 به بعد اصلا نتونستم یه لحظه تحمل کنم و بخوابم

من فکرکنم از یکی توی باشگاه گرفتم اونم ویروس داشت وقتی اومدم زیاد شدید نبود میتونستم تحمل کنم ولی از ...

برا اینایی ک مریضن ب بقیه انتقال میدن متاسفم

خب بمونن خونه یا ماسک بزنن

من از کسی مریضی گرفتم باهاش قهر کردم،بهم نگفته بود 🙃۳ بار سرم زدم

خیلی اذیت شدم

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢