2777
2789
عنوان

😔😔😔😔

71 بازدید | 9 پست

حالم خوب نیس از همسرم دارم جدا میشم میخاستم برگردم بهش پدرم نزاشت گفت بره خونه بخره به جا دیگه بعد برین شوهرمم میگه من از کجا بیارم خونه بگیرم اونم گفت نه و همه چی تموم شد 🙂🖤

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ببخشید من معمولا سر اینچیزا نظری نمیدم ولی یسری تاپیک هاتون رو که خوندم متوجه شدم شوهرتون رفتار بدی داشته و اذیتتون میکرده و حتی دست به زن داشته و به نظرم الان فقط دلتون به حالش سوخته

به نظرم به حرف پدرت گوش کن وقتی حمایتت میکنه و واسه شوهرت دل نسوزون

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember

ببخشید همه مشکل برای خونه بوده؟💔

خودمون دو تا هم وقتی با هم بودیم مشکل داشتیم شوهرم دست بزن داشت الان از وقتی که جدا شدیم من اومدم خونه پدرم ۷ماه گذشته🙂🖤

دست بزن داشت هفته ۳دقعه میزد خانوادش دخالت میکردن واسه همه چیز سرم منت میزاشت میگفت نمیخامت برچی موندی هر روز میگفت یا میگفت بهش گفتم بره نرفته

واسه دعوای کوچیک همه میفهمیدن زنگ میزد به پدر مادرم میگفت ما دعوا کردیم یا خانوادش زنگ میزدن به پدر مادر من میگفتن اینا بدرد هم نمیخورن این کار چند بار پیش اومده قبلنا اصن دست بزن نداشت ولی اخلاق نداشت اصن هر روز غر میزد یکسره گیر باز برگشتم غر نمیزد ولی بی محلی میزدم دعوا میکردیم چون خونمون دیوار به دیوار خونه مادربزرگ و دایی هاش بود پدرم گفت خونش عوض کنه یه جا بخره اونم گفت نمیتونم رفت🙂🖤

ببخشید من معمولا سر اینچیزا نظری نمیدم ولی یسری تاپیک هاتون رو که خوندم متوجه شدم شوهرتون رفتار بدی ...

در نمیسوزونم واسه زندگی خودم که اینتوری شد ناراحتم خب پدرم به همسرم گفت برو خونه جدا بخر بعد میاد اونم گفت نمیتونم پول ندارم و رفت

الان دلیل جدایی خونس؟

نه خودمون دو تا وقتی با هم بودیم مشکل داشتیم چند دفعه قهر آشتی کردم این دفعه هم طلاق میخواستم بگیرم دیگه الان باید بره صیغه بخونن تمومع بعدش شوهرم اومد گفت گفت درست شع پدرم گفت بره خونه جدا بخره بعد شوهرمم گفت من ندارم تو این اوضاع چتوری میتونم

خودمون دو تا هم وقتی با هم بودیم مشکل داشتیم شوهرم دست بزن داشت الان از وقتی که جدا شدیم من اومدم خو ...

خیلییی متاسفم عزیزم امیدوارم در اینده ای نه چندان دور اتفاقات خوب و قشنگی برات بیفته🥲💔