2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 114 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تجربت بیشتره ولی دلمو قرص کردی گفتی با تراپ نتیجه گرفتیدعا کن منم حل بشه برامبخدا معضل بزرگی شده اصل ...

ممیدونم عزیزم سخته

ایشالله مشکلت حل میشه فقط زود نا امید نشو

آها راستی

من خودم اینجوریم که احساساتم خیلی تاثیر میزاره اگر کوچکترین ناراحتی بابت هرچی داشته باشم ارضا نمیشم اصلا استرس یا هرچی

منظورم اینکه از لحاظ روحی هم باید آماده باشی

الحمدالله

ممیدونم عزیزم سخته ایشالله مشکلت حل میشه فقط زود نا امید نشو آها راستی من خودم اینجوریم که احساساتم ...

ببین همه جورههههه امتحان کردم

با ذوق خوشحالی حال خوش روحیه خوووب

بی فایده بود

شاید مشکل منم

نمیدونم

رابطه ی جنسی بخش زیادیش مربوط به صحبت کردنه. باید یه تایمی قبل از رابطه، مثلاً چند روز قبلش، باهاش صحبت کنی راجع به این قضیه و بهش بگی از چی خوشت میاد و از چی نه، اصلاً هم خجالت نکش، شوهرته دیگه!

اینطوری کیفیت رابطه تون هم بالاتر میره، توی صمیمیت و عشق هم رابطه ی جنسی با کیفیت خیلی تاثیر میذاره.

درد هم دلایل زیادی داره، یه بخشش به آماده نبودن حین رابطه مربوط میشه، دلایل زیادی داره. به نظرم درباره ش تحقیق کن، اگه خیلی آزار دهنده بود حتماً دکتر برو..

music is the only thing keepin' the peace when I'm fallin' to pieces

رابطه ی جنسی بخش زیادیش مربوط به صحبت کردنه. باید یه تایمی قبل از رابطه، مثلاً چند روز قبلش، باهاش ص ...

من حینش بهش میگم یا نمیفهمه یا خودشو میزنه به نفهمی

چند روز قبل بگم ک کلااااا یادش نمیمونه

من حینش بهش میگم یا نمیفهمه یا خودشو میزنه به نفهمیچند روز قبل بگم ک کلااااا یادش نمیمونه

حینش که نباید بگییی 🫠

قبلش باید باهاش صحبت کنی، نه مثلاً یه هفته قبلش که یادش بره، چند روز قبلش.

قبل رابطه هم ازش بخواه به پیشنهاداتی که بهش دادی فکر کنه و یکیشو مثلاً اجرا کنه.

music is the only thing keepin' the peace when I'm fallin' to pieces