2777
2789
عنوان

بابای قشنگم 🖤

136 بازدید | 10 پست

بابا بعد تو زندگیم تار شد زندگی رنگیم سیاه و سفید شد

کاش میمردم مرگتو نمیدیدم

خیلی دلتگتم

بابام برام دعا کن

دختر کوچولوت دیگه این دنیارو نمیکشه دعا کنم بابا

صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همینطور عزیزم 🫂🩷

خیلی خستم

صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.

روحشون شاد

روح اون شاد شد ولی روح جسم من شاد نمیشن😭

روحشون شاد🖤🖤با همه وجود درک میکنم....

من ففقط 15 سالم بود 💔

وقتیم بزرگ میشم بیشتر دردمو درک میکنم

شدم عین بدن بی سر تو کل زندگیم

وای بیا بغلم عزیزم.با تمامه وجود درکت میکنم...بابای منم ۱۲ میشه ۴ماه که فوت کرده.ؤوووای خدا😭😭😭😭😭😭 بخدا ۵کیلو کم کردم.ازبس گریه میکنم وبی قرارم...پریشب عکساش و عینکش رو بغلم کردم وگریه میکردم.که شوهرم با صدای گریه من بیدارشد.اونم پدرش ۳ساله به رحمت خدارفته.باهم گریه کردیم.خدا رحمت کنه پدرت رو.....