2777
2789
عنوان

حاجت روا شدن

36 بازدید | 7 پست

سلام شبتون بخیر

دوستان عزیز در مرحله اول لازم هست که بگم من انسان مذهبی نیستم و نه پوششم کاملا درسته اما همیشه و همیشه خدا رو باور داشتم از ته قلبم حتی زمان هایی که ما امید بودم همیشه خدا رو شکر میکردم

مدت ها بود موضوعی برای من پیش اومده بود و من سر این موضوع خیلی اسیب دیدم و اصلا تحمل نداشتم.

کلی هر شب با خدا صحبت میکردم صحبتتون واقعا باید از ته دل باشه که اون موضوع رو از ته دل بخوایید از خدا

اما کار هایی اصلی که انجام دادم این ها بود

نذر هفت روزه سوره یاسین برای خانم ام البنین:به این صورت هست که شما ۶ روز سوره یاسین رو میخونید و به خانم ام البنین هدیه میکند و یه دونشو نگه میدارید هر موقع حاجت روا شدین میخونین

نذر نون و پنیر خانم ام البنین:به این صورته که شما برای حاجت روا شدن یه تعداد نون و پنیر هر چقدر که در حد توانتون هست نذر میکنید و پخش میکنید

نذر نمک برای خانم حضرت زهرا

زنگ زدم حرم امام رضا و از ته دلم باهاش صحبت کردم

قشنگای من اما مهم ترین موضوع باور به خدا و باور به حاجت روا شدن هست ذره ای نا امیدی میتونه براتون مشکل ساز بشه مطمئن باشید💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه سوال دارم

اگه تو خواب بهتون بگن امسال فلان حاجت رو صددرصد میگیری چقدر به این خواب اطمینان میکنی؟

آقایون محترم سایت لطفا درخواست دوستی ندید باور کنید همه ی خانما هرز نیستن آيا ميدانستيد حريص ترين موجود جهان چيست؟حريص ترين موجود جهان مگسه.يک جا مينشيند بعد ميگه نه بگذار آن طرف بشينم ،همش اين طرف و آن طرف ميشيند ميخواهد ببيند آن طرف چطوره.قانع ترين موجود جهان ميدانيد چيست؟قانع ترين موجود جهان عنکبوته ميرود يک گوشه تار ميزند همان جا مي ماند بلکه يک کسي از راه برسد يا نرسد.مولا علي ابن ابي طالب فرمودند:" در حيرتم از خلقت اين جهان که چگونه حريص تريني طعمه قانع ترين ميشود."قانون جهان اين است حريص ها طعمه قانع ها ميشون

یه سوال دارم اگه تو خواب بهتون بگن امسال فلان حاجت رو صددرصد میگیری چقدر به این خواب اطمینان میکنی؟

من صد در صد اطمینان پیدا میکنم چون من خیلی از چیز ها واقعا از طریق خوابم درست در اومده

من صد در صد اطمینان پیدا میکنم چون من خیلی از چیز ها واقعا از طریق خوابم درست در اومده

واقعا ؟؟؟؟ من چندین ساله دارم برای حاجتم دعا میکنم اما نمیشه اما امسال خواب خوب خیلی خیلی زیاد میبینم مخصوصا وقتی دعا میکنم حتی تو خواب گفتن امسال فلان حاجت رو میگیری اما چون خیلی وقته دارم دعا میکنم نا امیدم ازش همش هر کسیو میبینم ازش همین سوال رو میپرسم

آقایون محترم سایت لطفا درخواست دوستی ندید باور کنید همه ی خانما هرز نیستن آيا ميدانستيد حريص ترين موجود جهان چيست؟حريص ترين موجود جهان مگسه.يک جا مينشيند بعد ميگه نه بگذار آن طرف بشينم ،همش اين طرف و آن طرف ميشيند ميخواهد ببيند آن طرف چطوره.قانع ترين موجود جهان ميدانيد چيست؟قانع ترين موجود جهان عنکبوته ميرود يک گوشه تار ميزند همان جا مي ماند بلکه يک کسي از راه برسد يا نرسد.مولا علي ابن ابي طالب فرمودند:" در حيرتم از خلقت اين جهان که چگونه حريص تريني طعمه قانع ترين ميشود."قانون جهان اين است حريص ها طعمه قانع ها ميشون