2777
2789
عنوان

یلحظه بیاااا

15 بازدید | 3 پست

اول اینکه بگم خدایی تاپیکم فیک نیست و هیچوقت هم دنبال پربازدیدی نبودم!

تقریبا 3 سال پیش تو یه جمعی نشسته بودم بعد یکی از اون جمع برگشت گفت یک خانمی رو میشناسه که میتونه آینده رو برات پیش بینی کنه یعنی تو نیت میکنی و اون از روی قرآن میگه چی میشه یا چیشده و فلان و میگفت حرفاش هیچوقت هم دروغ در نیومده حتی گفت که اون خانم روز قبل گفته فلانی در مورد تو این حرف رو زده و دقیقا روز بعدش همون فلانی برگشت اعترف کرد و گفت من درباره تو این حرف رو زدم.. بعد میگفت این خانم در شب وقتی توی کویر بوده جون سالم به در برده و فک کنم میگفت حتی چند شب هم نخوابیده. اینو که گفت یه شخص دیگه ای از جمع که خیلیم فهمیده بود برگشت گفت امکان نداره کسی بره تو کویر و بدون اینکه اذیت بشه یا آسیبی ببینه سالم بمونه چون تو کویر پر مار و عقربه و فلان بعد میگفت این یارو حتما با موجودات ماورایی در ارتباطه و حتما درجه بالایی پیش خدا داره یا... بعد شخصی که اینو به ما معرفی کرد میخواست شمارشو هم بهمون بده اما همون شخصی که گفتم فهمیده هست نذاشت و گفت شمارشو فقط به خودم بده چون میخوام مطمئن شم راست میگه یا نه چون شاید طرف تو کار د.ع.ا و اینا باشه و گفت اگه شمارشو بدی هیچیوقت نمیبخشمت و حلالت نمیکنم و فلان اونم دیگه نداد ولی بعدش خودم رفتم هم شمارشو و هم فامیلشو از طرف گرفتم... اینم بگم که این خانم خیلی مذهبی هست و تو مراسم های عزاداری امام حسین هم شرکت میکنه و تو فاطمیه نوحه خوانی میکنه من خودم همون 2,3 سال پیش رفتم ک ببینمش و دیدمش و خیلیا هم بهش اعتماد دارن.. ولی من هنوز بهش زنگ نزدم که بفهمم راست میگه یا نه و مثلا ازش نپرسیدم که فلانی در مورد من چی گفته و فلان😐😂 چند بار خواستم زنگ بزنم اما راستش اعتماد نکردم. میگم یعنی واقعیت داره؟؟😐 آخه حرف اون طرف رو بدون اینکه کسی بهش چیزی بگه فهمیده و واقعا هم اون حرف زده شده بود

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com