اول اینکه بگم خدایی تاپیکم فیک نیست و هیچوقت هم دنبال پربازدیدی نبودم!
تقریبا 3 سال پیش تو یه جمعی نشسته بودم بعد یکی از اون جمع برگشت گفت یک خانمی رو میشناسه که میتونه آینده رو برات پیش بینی کنه یعنی تو نیت میکنی و اون از روی قرآن میگه چی میشه یا چیشده و فلان و میگفت حرفاش هیچوقت هم دروغ در نیومده حتی گفت که اون خانم روز قبل گفته فلانی در مورد تو این حرف رو زده و دقیقا روز بعدش همون فلانی برگشت اعترف کرد و گفت من درباره تو این حرف رو زدم.. بعد میگفت این خانم در شب وقتی توی کویر بوده جون سالم به در برده و فک کنم میگفت حتی چند شب هم نخوابیده. اینو که گفت یه شخص دیگه ای از جمع که خیلیم فهمیده بود برگشت گفت امکان نداره کسی بره تو کویر و بدون اینکه اذیت بشه یا آسیبی ببینه سالم بمونه چون تو کویر پر مار و عقربه و فلان بعد میگفت این یارو حتما با موجودات ماورایی در ارتباطه و حتما درجه بالایی پیش خدا داره یا... بعد شخصی که اینو به ما معرفی کرد میخواست شمارشو هم بهمون بده اما همون شخصی که گفتم فهمیده هست نذاشت و گفت شمارشو فقط به خودم بده چون میخوام مطمئن شم راست میگه یا نه چون شاید طرف تو کار د.ع.ا و اینا باشه و گفت اگه شمارشو بدی هیچیوقت نمیبخشمت و حلالت نمیکنم و فلان اونم دیگه نداد ولی بعدش خودم رفتم هم شمارشو و هم فامیلشو از طرف گرفتم... اینم بگم که این خانم خیلی مذهبی هست و تو مراسم های عزاداری امام حسین هم شرکت میکنه و تو فاطمیه نوحه خوانی میکنه من خودم همون 2,3 سال پیش رفتم ک ببینمش و دیدمش و خیلیا هم بهش اعتماد دارن.. ولی من هنوز بهش زنگ نزدم که بفهمم راست میگه یا نه و مثلا ازش نپرسیدم که فلانی در مورد من چی گفته و فلان😐😂 چند بار خواستم زنگ بزنم اما راستش اعتماد نکردم. میگم یعنی واقعیت داره؟؟😐 آخه حرف اون طرف رو بدون اینکه کسی بهش چیزی بگه فهمیده و واقعا هم اون حرف زده شده بود