2777
2789

تا  درخواست  ندن  جدا  نمیشه 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حذف هم نمیشه؟؟؟ یعنی تا درخواست ندن یارانه دو نفر به حساب پدرشون میره مثل قبل؟؟

اره  برا  من  که  اینجوری  بود

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
هرکدومتون باید جدا جدا کنین.  بابات مال تورو جدا کنه و شوهرتم مال خودشو از خانوادش. که مال دوتا ...

پس بابام باید اقدام کنه،، یا حداقل شناسنامش باشه شوهرم تنهایی نميتونه یارانه منو از حساب پدرم جدا کنه؟؟؟

...
ما در ظاهر جدا نکردیم یعنی شوهرم گفت جدا نکردم، بعد فهمیدم یارانه من به حساب پدرم نمیره،یعنی دروغ گف ...

نه دروغ نمیگه.  تا بابات قطع نکنه که برای شوهرت نمیره.  شایدم کلا واس هیچ کدوم نمیره

پس بابام باید اقدام کنه،، یا حداقل شناسنامش باشه شوهرم تنهایی نميتونه یارانه منو از حساب پدرم جدا کن ...

فکر کنم باید بابات اقدام کنه از منکه اینجوری بود . یعنی فکر کنم بابام و شوهرم رفتن از بابام جداشد به حساب شوهرم ریخته شد

ما در ظاهر جدا نکردیم یعنی شوهرم گفت جدا نکردم، بعد فهمیدم یارانه من به حساب پدرم نمیره،یعنی دروغ گف ...

واسه ما از روز عقد به بعد قطع شد. بعد همسرم دوباره اقدام کرد.

البته موضوع برای ۶-۷ سال پیشه که یارانه تازه روی کار اومده بود. الان نمیدونم روالش چطوریه.

شوهر سند ازدواج و ببره میتونه

تیکر سالگرد عروسیمه💋میشه برای خوشبختی و خونه دار شدنمون یه دونه صلوات بفرستین مچکرم  لَبخنـدتــ زندگـےِ مـَن اَستــ💖زندگـے کـُن براےِ مـَن جـــٰانـَم💋                                           خدای مهربونم مراقب خونواده م و همسر عزیزم باش