2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چند سالشه؟استامینوفن بده حتمااگه نمیخوره شیاف بذار براش خیلی تاثیرش بیشتره

دکترم گفته شیاف قبول نمیکنه شربت دادم پاشویه کردم الان خوبه ولی خوابم نمیبره از استرس

عزیزم بهت حق میدم چون مادری

ولی خب بیشتر بهش مایعات بده اگه دوست داره

خواهر منم بد غذاست سوپ دوست نداره ما به جاش شیرداغ میدیم یا مثلاً آب میوه طبیعی

یا آویشن، نشاسته ،عدسی , خوراک لوبیا،

اگه میتونه قرص بخوره که کلداکس خیلی جوابه

هیچ کس مهم تر از خودت نیست

عزیزم بهت حق میدم چون مادری ولی خب بیشتر بهش مایعات بده اگه دوست داره خواهر منم بد غذاست سوپ دوست ند ...

اصلا اصلا این چیزارو نمیخوره درد من همینه امروز با هزار دعا و راز و نیاز سوپ درست کردم این بخوره اصلا لب نزد گفت من اینو بخورم خوب نمیشم فقط ماکارونی بده تا خوب شم

دکترم گفته شیاف قبول نمیکنه شربت دادم پاشویه کردم الان خوبه ولی خوابم نمیبره از استرس

خب همون استامینوفن رو سر ساعت بهش بدین یکم پیاز قرمز هم حلقه کنین بذارین کف پاش خوبه برا تب

کرونا خیلی زیاد شده دیروز تو درمانگاه همه همینطور بودن بزرگ و کوچیک با تب زیر سرم

تا میتونین ویتامین سی بدین بهش و سوپ گوجه یا گوجه کباب کنین

اصلا اصلا این چیزارو نمیخوره درد من همینه امروز با هزار دعا و راز و نیاز سوپ درست کردم این بخوره اصل ...

عزیزم😂😂😂

خب همون اکالیپتوس اگه بخور کنه که خیلی جواب میده چون میگم که ویروس رو از بدن میکشه بیرون

هیچ کس مهم تر از خودت نیست

تب واقعا سخته . حتما تن شویه هم بکن در کنار دارو خیلی جوابه. استامینوفن مقدارشو براساس وزنش بده ،آب سیب خیلی خوبه یا اینکه سیب رو رنده کن با قاشق بده .حتما مایعات بیشتر بده ادرارش زیاد بشه. دعای نورهم مدام بخون واسش . انشالله میگذره .فوقش چند شب بیدار خوابیه بعدش کامل استراحت کن. خوب که شد حتما برای اشتهاش با دکتر مشورت کن اگر کم اشتهاست