خدای خوبم، یادته همیشه تو سختی ها دستمو میگرفتی؟ خودت خوب میدونی ک من جز تو هیچکس رو نداشتم تو زندگیم ، به بار که خیلی کوچولو بودم تکیه دادم به دیوار باهات حرف زدم ، یادمه بهت گفتم خدایا توهم پدرم باش ، هم مادرم، گفتم من جز تو کسیو ندارم، از اون روز به بعد همیشه هوای منو داشتی ، خداجونم یادته همیشه ازت خواستم نزاری کسی بهم آسیب بزنه؟ خدایا دلم گرفته ، دل دخترت رو شکستن، دخترت امشب غم داره، میشه بازم مثل همیشه دستمو بگیری؟ میشه باباجون ؟ میشه قربونت برم ؟ تو که میدونی من هیچوقت دست محبت پدر رو حس نکردم ، تو که خوب میدونی من هیچوقت جز خودت تکیه گاهی نداشتم ، میدونی از قلب مهربون دخترت سواستفاده کردن ؟ میدونی اشکمو درآوردن ؟ خدایا بهت نیاز دارم بیشتر از همیشه بهت نیاز دارم، خدایا ناممکن زندگیمو ممکن کن ، معجزه میخوام ازت، نمیدونم چجوری ، ولی دخترت ازت انتظار داره این بار هم کمکش کنی ، اون خیلییی تنهاست ، خداجونم دلم بهت قرصه، تو که میدونی تو قلب من چی میگذره، تو که میدونی جز ی قلب پاک چیزی نداشتم ، قلب دخترت رو شکوندن، دخترت پیش هیچکس نمیتونه حرفشو بزنه جز خودت، خدایا دستمو بگیر بهم نشون بده که بابای خوب منی، نشون بده که هنوزم دوستم داری ، بزار دلم باز قرص باشه که من بی کس نیستم . خدایاااااا دورت بگردم قلب شکستمو دوباره ترمیم کن ، خدای خوبم منو بگیر تو آغوشت آرومم کن ، بگو که داری همه چیو میبینی ، بگو که نمیزاری کسی اذیتم کنه، بگو که من دختر توام، خدای خوبم خودت میدونی چمه و چی ازت میخوام ، خدایا دل شکستمو دوباره شاد کن ، بزار این بار از ته دلم ذوق کنم ، دوستت دارم خدا جونم ❤️