2777
2789
عنوان

خانواده‌م 🖤

69 بازدید | 3 پست

خانوادم کلیی بهم شک دارن ، کاملا مخالف دوسپسر و اینان و منم داشتم

همشون شک دارن بهم ، مدام گیر میدن ، نیش و کنایه میزنن جایی میرم همش توضیح و هشدار و کنایه و ...🥺

الان که در سنی هستم که باید برای آیندهم کاری بکنم ، دانشگاه یا شغلی چیزی بخاطر شک کردنشون نمیزارن هیچکاری بکنم🥺🥺🖤

از همه بدتررر اون طرف هم کاری کرد ازش جدا بشم ، و برای برگشتنم هر شرطی گذاشتم زد زیرش یعنی رسماا ولم کرد و بیخیال داره به زندگی و کارش میرسه ، میگفت حتماا بدستت میارم ، میگفت هر اتفاقی از جانب خانوادت بیوفته پشتتم بهش این قضیه رو گفتم گفت مزاحمت نمیشم

منو تنها گذاشت با یکک عالمه حسرتت و این همه شک که خانوادم بهم دارن

داغونممم ، آیندهمممم ، قلبمم همه چیم رفتتت

انقدررر جلوی خانوادم گریه کردم و گفتم کاری نمیکنمم خسته شدممم 🥺🥺واقعاا که دارم به چیزایی منفی فکر میکنمممم

اینکه مخالف دوست پسر داشتنن خیلی هم خوبه چون عاقبت و عواقبش رو به خصوص برا دختر میدونن .... دوست پسر داشتن یعنی اجازه دادن به به پسر برای سواستفاده از احساسات یه دختر یعنی در اختیار گذاشتن یه دختر برای مدت موقت و کوتاه به یک پسری که وقتی استفاده هاشو کرد آخر سر میگه کات و تمام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست پسر که بود ولی قصدمون ازدواج بود 🖤

بازم فایده نداره باید تعهد ایجاد بشه وگرنه نتیجش همین هست که گفتم.. اینو خوب بدونید پسری که به راحتی با یه دختر نامحرم وارد رابطه بشه به بهانه ازدواج یا هر چیز دیگه به راحتی بعد مدتی که سیر شد وارد رابطه با یه شخص دیگه میشه