2777
2789
نه ولی امروز خیلی با دستام کار کردم انگشتام سیاه و خش خشی شده🥴 ترشی سیر درست کردم بادمجون سرخ کرده ...

افرین خداقوت.خوشم اومد.من عاشق خانمای کدبانو هستم.قبلا فکر میکردم وقتی آماده شده ی همه چیز بیرونه آدم باید خودآزار باشه که تو خونه انجام بده.اما الان حس میکنم اونایی که واقعا به زندگیشون عشق دارن و نیروی زنانگی واقعی بالایی دارن"منظورم ادایی بودن نیست" از اینطور کارها لذت میبرن.

بادمجون سرخ کردین فریز کردین؟الان فصلشه؟

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

افرین خداقوت.خوشم اومد.من عاشق خانمای کدبانو هستم.قبلا فکر میکردم وقتی آماده شده ی همه چیز بیرونه آد ...

وای ممنون چقدر تعریف کردیم خستگیم در رفت🤗

نه بادمجونا داشت خراب میشد😬

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

سیر حدود صدتومنه.پودرش ماه پیش یک ودویست دیدم تو عطاری

اره ماهم ۱۰۰خریدیم. تازه آماده ها انگار این عطر را ندارن خودت که درست میکنی خیلی پر بو تر و خوشمزه تره.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

وای ممنون چقدر تعریف کردیم خستگیم در رفت🤗نه بادمجونا داشت خراب میشد😬

آفرین بهتون.من میبینم چیزی داره خراب میشه هرروز نگاه میکنم کامل که خراب شد میندازم میره.ولی خوشم میاد بعضیا میبینن میوه خراب میشه لواشک درست میکنن،یا مثل شما فکری به حال بادمجون و اینا میکنن

اره ماهم ۱۰۰خریدیم. تازه آماده ها انگار این عطر را ندارن خودت که درست میکنی خیلی پر بو تر و خوشمزه ت ...

منم بخاطر همون خودم تصمیم گرفتم درست کنم.عزیزم شنا تا بحال پودر پاپریکا هم درست کردین؟

منم بخاطر همون خودم تصمیم گرفتم درست کنم.عزیزم شنا تا بحال پودر پاپریکا هم درست کردین؟

بله یه بار.پاپیکا یه کم بعدش چسبندگی داره.

بله یه بار.پاپیکا یه کم بعدش چسبندگی داره.

منم یبار خشک کردم.آره با اینکه من آسیاب دانه درشت کردم ولی میچسبه به ظرف.ولی حجمش خیلیییی کم میشه کلی تو ذوقم خورد اون موقع

منم یبار خشک کردم.آره با اینکه من آسیاب دانه درشت کردم ولی میچسبه به ظرف.ولی حجمش خیلیییی کم میشه کل ...

آره خوب نسبت به سیر آبش بیشتره .

چند روز پیش ترخون خشک کردم یه عالمه شد یه کیلوش ولی نعنا چون برگش نرمتره خیلی کمتر میشه.

آره خوب نسبت به سیر آبش بیشتره .چند روز پیش ترخون خشک کردم یه عالمه شد یه کیلوش ولی نعنا چون برگش نر ...

من یه ماهه میخوام شوید و نعنا خشک کنم فرصت نمیشه.تو سایه خشک کردین عزیزم؟ترخون رو برای چی میریزین؟

تازگیا عطاریا سبزی خشک شده قورمه سبزی و آش و... آوردن.قبلا فریز میکردیم.

من یه ماهه میخوام شوید و نعنا خشک کنم فرصت نمیشه.تو سایه خشک کردین عزیزم؟ترخون رو برای چی میریزین؟تا ...

بله تو خونه خشک میکنم.ترخون را هم برای خیار شور و ترشی هم برای آش شله قلمکار.

بله تو خونه خشک میکنم.ترخون را هم برای خیار شور و ترشی هم برای آش شله قلمکار.

آفرین بهتون.ان شالله امسال یه نی نی سالم و خوب خدا به زودی قسمتتون کنه و براش آش شله قلمکار نذری بدین باهمین ترخونا

آفرین بهتون.ان شالله امسال یه نی نی سالم و خوب خدا به زودی قسمتتون کنه و براش آش شله قلمکار نذری بدی ...

ممنونم از دعاتون ان شالله این یکی بمونه برام از ترس اتفاق قبلی هنوز دختر م و خانواده شوهرم نمیدونن.

ممنونم از دعاتون ان شالله این یکی بمونه برام از ترس اتفاق قبلی هنوز دختر م و خانواده شوهرم نمیدونن.

عه باردارید؟ مبارک باشه.راستش تو تاپیکاتون رفتم دلم گرفت از تاپیکای اولتون.الان دوتا خبر خوب دادین یکی خبر بارداریتون،یکی خبر اینکه فرزند دیگه ای دارین.ان شالله خبر سالم به دنیا اومدنشو بدین.هفته های آخر زود به زود برای شنیدن صدای قلب جنین برید.