2777
2789
عنوان

بعد از طلاق

172 بازدید | 17 پست

کجا رفتین بچه هاتون چیشد چحور زندگی کردین کجا زندگی کردین شوهرم خیانتش رو دیدم فرصت خواست بهش دادم یک ماه چیزی ندیدم ولی همش بهش شک دارم. شبا تا دیر وقت میره کلیپ میبینه تا خسته بشه بخوابه جفتش لباسمو میکنم اصلااا تا وقتی خودش نخواد نمیاد سمتم امشبم جامو جدا کردم هرچی زدم تو درو دیوار وسایلو درارو بهم کوبیدم انگار نه انگار داد زد بم گف بزار بخوابم مادر .... صبم میگ برا ماشین که امانته میره تعمیرگاعی که یکساعت راهشه نمیدونم چرا خستم ن میتونم برم ن میتونم بمونم لعنت بهم ک بچه دار شدم کاش سر زایمان میمیردم کااااش نمیتونم هیچ غلطی کنم با وجود بچه پنج ساله

بعذ طلاق همه چی عالیع باید مهریه ات بگیری ک بچه ات نمیزاره کار کنی سخته با بچه کوچیک باید مهریه ات رو سنگین بگیری خونه و ماشین هم داست باشی یک پس اندازه خوب هم داشت باشی بگیری ک خرج بچه و خدت رو خوراکتون حداقل داشت باشین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعذ طلاق همه چی عالیع باید مهریه ات بگیری ک بچه ات نمیزاره کار کنی سخته با بچه کوچیک باید مهریه ات ر ...

هیچی نداره شوهرم ن ماشین ن خونه و... مهریه هم سالی یک سکه خانوادمم ک داغونن پناهم نیستن دشمنمن

نمیدونم من فقط مجازی اشو دیدم

اسی یک سوال چرا رختخواب جدا کردی درها رو بهم کوبیدی آخه اصولا بی سر صدا جدا میشه رختخواب فکر نکن من نفسم از جای گرم بلند میشه من شوهرم بداخلاق و بددهنه فقط برام سوال بود حالا چرا در و دیوار رو بهم کوبیدی

اسی یک سوال چرا رختخواب جدا کردی درها رو بهم کوبیدی آخه اصولا بی سر صدا جدا میشه رختخواب فکر نکن من ...

از اتاق زدم بیرون براش مهم نبود عصبی شدم رفتم تو اتاق سروصدا کردم گفتم شاید محلم بده فحشم داد