2777
2789
عنوان

خوردن مال یتیم

83 بازدید | 8 پست

سال۸۲ پدرم فوت شد و ما ۵ساله.۱۲ساله۱۵ ساله بودیم پدرم دارایی زیادی داشت

بچه بودیم مادرم ۲۹ساله بود تجربه نداشت یکی از عموهام مقداری از اموال مارو بالاکشید

و........ الان تو ذهنم مدام مرور میکنم قرآن کلی تاکید دارد مال یتیم نخورید.... عاقبت نداره

چرا عمو من بعد پدرم سرطان نگرفت

چرا به زمین نخورد و ثروتش با همون مالی ک بالاکشید بیشترم شد روز به زور جون ترهم میشه.بچه هاشم از ما خوشبخت تر شدن

عموی منم باغ و خونه باغ بابابزرگم رو بالا کشید

بابام خدابیامرز خیلی زود فوت کرد

بعد چند سال مثلا مادرش فوت کرد

عموم اونجا رو کلا صاحب شده

بعد اینهمه سال تازه پارسال

داداشم زنگ زد عمو سهم مارو بده

برگشت گفت چه سهمی اونجا به نام منه

بعد رفتیم فهمیدیم

چون کمک مالی کرده مسجد . ....اهالی امضا کردن اینم راحت رفته زده به نامش

اونجا خوب ملک قدیمی هست سند نداشته

حدود ۵ هزار متر میشه

الان قیمت بالایی داره

ما که راضی نیستیم

داداشم ۱۲ ساله بود یتیم شد طفلی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

یکی از اقواممون این کار رو با برادر زاده هاش کرد آخر عمری سکته کرده و تازگیا هم داغ جوون دیده ولی با ...

چرا خدا تاکید داشته مال یتیم نخوریم.من الان ۳۵ سالم شده موقع پدرم فوت شد۱۲سال داشتم یعنی نباید سزای اعمالش ببینم.....تازه همسرم عموم یکی از نزدیکانم هست اونم هارتر ....هنوز منت هم میزارن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چجوری بالا کشیده؟ اموال میت به برادرش که نمیرسه

پدرم درکنار قرون یک اتوبوس هم داشت مادرم گول زد که بفروشم باهم کامیون کنیم

مادرم گفت باشه کامیون خریدن و بنام خودش زد دیگه نداد ب ما

بعد یک حانه۴طبقه خرید مادرم ۲ طبقه رو هم اونجا بایکی هماهنگ بود قولنامه ایی بنام خودش زد

مادرم ۲۹سال داشت و بی تجربه

مال یتیم خوردن داره اتفاقا هیچیشون نمیشه

اره وضعش توپ توپ

بعد خیلی عوضی هست

سر ختم بابام با بلندگو اعلام کردن خرج و ناهار رو اقای فلانی میده

پز اومد که من دادم

بعد چهلم اومد همه رو ازمون گرفت

الان همه فک و فامیل فکر میکنن اون داده

بعد توی ختم اعلام کردن یه چرخ گوشت صنعتی برا حسینیه به اسم بابام داره میده

بعدا رفتیم فهمیدیم داده ولی روش زده اهدایی از طرف فلانی

خدا ازشون نگذره

خدا پدرت رو بیامرزه عزیزم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اره وضعش توپ توپ بعد خیلی عوضی هست سر ختم بابام با بلندگو اعلام کردن خرج و ناهار رو اقای فلانی میده ...

مآدرس منم تمام خرج عروسی من و برادرام داد جهاز من بهترین جهاز زندگی ولی همه جا عمه فکرکردن اون داده

چقدر جالبه آدما مال یتیم میخورن خیر هم هستن

مآدرس منم تمام خرج عروسی من و برادرام داد جهاز من بهترین جهاز زندگی ولی همه جا عمه فکرکردن اون دادهچ ...

اره دیگه خیر بازی در میارن خودشونم سفید نشون بدن