2777
2789
3تاحمد برات میخونم ازدواج مجدد دارم زمانش شغلش ویژگی هاش این دفعه خوشبخت میشم وضعیت اقتصادیش؟

ازدواج مجدد داری

یه آقا هستش که طلاق گرفته از خانمش یه پسر داره

ولی اون خانم و پسرش مزاحمتی ایجاد نمیکنن براتون اصلا شما سالی یه بار هم نمیبینید بازاری هستش حسم رو بازار طلاست یعنی وضعش خوبه یکم زود عصبی میشه ولی مهربونه و دل رحم شما رو هم خیلی دوست داره حس میکنم مادرش یکم مخالفت داره با شما ولی پسره به حرف مادرش گوش نمیده

برای رسیدن به عشقم علیرضام دعام کنین دعا کنین دعا کنین به عشقم علیرضام برسم و باهاش ازدواج کنم و مانعی بینمون نباشه مهرم بیوفته به دلش امضامو دیدی برام یه صلوات یا یه سوره بخون شاید برای تو وقتی نگیره ولی با دعای تو من حاجتم برآورده میشه بی تفاوت رد نشو از امضام حاجتم رسیدن به عشقم علیرضاست اسم خودم ستایشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازدواج مجدد داری یه آقا هستش که طلاق گرفته از خانمش یه پسر داره ولی اون خانم و پسرش مزاحمتی ایجاد نم ...

کاش بچه نمیداشت...چون خودم از زندگی قبلیم بچه ندارم...عزیزم چیز دیگه ای هست ک بگی؟؟ ببخشید اذیتت میکنم

بنظرت ازدواجم سنتی هست یا دوستی چند سال دیگه؟

دوستی سه سال دیگه آشنا میشین باهم تو یه جا

برای رسیدن به عشقم علیرضام دعام کنین دعا کنین دعا کنین به عشقم علیرضام برسم و باهاش ازدواج کنم و مانعی بینمون نباشه مهرم بیوفته به دلش امضامو دیدی برام یه صلوات یا یه سوره بخون شاید برای تو وقتی نگیره ولی با دعای تو من حاجتم برآورده میشه بی تفاوت رد نشو از امضام حاجتم رسیدن به عشقم علیرضاست اسم خودم ستایشه

ازدواج مجدد داری یه آقا هستش که طلاق گرفته از خانمش یه پسر داره ولی اون خانم و پسرش مزاحمتی ایجاد نم ...

میشه لطفا بگی من چه زمانی و با چجور ادمی وارد رابطه میشم؟

آیا با امیرعلی وارد رابطه میشم؟

اسمم لعیا

خواهش میکنم جواب بده🥲

بی تو بر روی لبانم بوسه پژمرده گشته

@دخترکشبنم سلام عزیزم حس می کنید من چه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟کجا باهاش آشنا میشم؟چه شخصیتی داره؟مرسی عزیزم