2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هواشو داره تا جایی که به روی خودش نمیاره چقدر دل شکونده حرف پرت وپلا گفته خدا وکارماش اعتقاد کامل دارم

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

وَلَا يَحْسَبَنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا أَنَّمَا نُمْلِي لَهُمْ خَيْرٌ لِأَنْفُسِهِمْ ۚ إِنَّمَا نُمْلِي لَهُمْ لِيَزْدَادُوا إِثْمًا ۚ وَلَهُمْ عَذَابٌ مُهِينٌ

و کسانی که کافر شدند، گمان نکنند مهلتی که به آنان می دهیم به سودشان خواهد بود، جز این نیست که مهلتشان می دهیم تا بر گناه خود بیفزایند، و برای آنان عذابی خوار کننده است.

آیه ۱۷۸ آل عمران

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

من که اعتقاد به هیچی ندارم اما کاری که از نظرم خوب و انسانی هست انجام میدم

کاری به اعتقادندارم ولی مگه همه نمیدونم خداوجودداره؟مثلایه نفربگه ک......توخدابنظرم بایدخیلی آدم نترسی باشه

وَلَا يَحْسَبَنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا أَنَّمَا نُمْلِي لَهُمْ خَيْرٌ لِأَنْفُسِهِمْ ۚ إِنَّمَا نُمْلِ ...

خدافقط برامن تلافی کردوهمه بهم خندیدن وخودشون روزبه روزپیشرفت کردن

هواشو داره تا جایی که به روی خودش نمیاره چقدر دل شکونده حرف پرت وپلا گفته خدا وکارماش اعتقاد کامل دا ...

نمیخام اصلابلایی سرش بیاره فقط میخام تمام رفتارایی که بامن کرده باخودشم بکنه میخام یکی مثه خودشوبذاره سرراهش خیلی سخته بدنت ازاسترس یخ بزنه وبلرزی وهیچ آرامبخشی آرومت نکنه

خدافقط برامن تلافی کردوهمه بهم خندیدن وخودشون روزبه روزپیشرفت کردن

جوجه رو آخر پاییز میشمارن بانو

روزای خوش شما هم از راه میرسه و حقتون رو میگیرید

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

نمیخام اصلابلایی سرش بیاره فقط میخام تمام رفتارایی که بامن کرده باخودشم بکنه میخام یکی مثه خودشوبذار ...

میفهمم چی میگی دیدم به وضوح بلایی سرش نیومد ها ولی تا دلت بخواد منفور شدن تو چشم همه دختر خداروشکر خواستن بدعالمش کنم شد محبوب همه برعکس شد

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

بنظرت خدابه دل شکسته نگاه میندازه؟

صد در صد ففط توکل و صبر و امید داشته باشید💘

قَدْ نَرَىٰ تَقَلُّبَ وَجْهِكَ فِي السَّمَاءِ ۖ

و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،

ما نگاههای تو را به طرف آسمان میبینیم...

سوره بقره، آیه ۱۴۴