2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موثره؟

باید با توجه به گفته شون استفاده کنی..

یعنی حتی روزاشم دقیق باشه بعضیا قرص ویتامین و این چیزا هم میدن. من خودم ریزش دارم رفتم سیصد تومن خرج داروها و شامپو ها کردم ولی بس که تنبلم حال استفاده نداشتم هی یکی در میون استفاده میکردم این شد که هیچ نتیجه ای نگرفتم. ولی اگه واقعا خوب و درست استفاده کنی اره موثره.

منم شامپو حجم دهنده و ماسک موی ضدوزی و حجم دهنده استفاده میکنم.راضی ام

درصورتیکه مشکل هورمونی نداشته باشیا

شامپوهای فولیکا خوبن..تو نت سرچ کن ببین کدوم مدلش بهت سازگاره

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊

عزیزم اول چکاپ بده شاید کمبود ویتامین داشته باشی

اگه بدنت کمبود ویتامین داشته باشه ک باید قرص بخوری .. 

من خودم از حنا و تخم مرغ و اب پیاز و قرص کمر خیلی راضیم😄 هم برا رشد خوبه و مو رو تقویت میکنه... بنظرم از روغن استفاده نکن چون الکیه😶به شامپو و چیزای شیمیایی هم من شخصا ، اعتقادی ندارم چون با قطع کردنش موهات به فنا میره ( یه قطره برا رشد و تقویت مو گرفتم بعد قطع کردم و ریزش مو گرفتم)

از اتومو و سشوار اینا هم تا حد امکان استفاده نکن  

من موهام كم پشت نيست ولي خيلي نازكه واسه همين كم ديده ميشن چطورى ميشع تار مورو ضخيم كرد؟

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
[ تنها کسی که سعی میکنم ازش بهتر باشم خوده دیروزیمه    ]
عزیزمچ قرص کمر رو چجوری استفاده میکنی واسه موهات

حنا و دوتا تخم مرغ و قرص کمر و اب پیاز رو با هم قاطی میکنم و به مدت دو ساعت میذارم رو سرم بمونه.. ماهی یبار میذارم 

البته مامانم یچیز دیگه هم داخلش میکنه.. میذاره نخود جوانه بزنه و بعد اسیاب میکنه و اونم قاطی بقیه مواد میکنه😄 .. من نمیدونم قرص کمر ژل ماننده یا گرده (پودری) هستاااا😐