2777
2789
عنوان

کلانه

| مشاهده متن کامل بحث + 3464 بازدید | 27 پست
طرز تهیشو میگی؟ نوش

ازنانوایی محله خودتون خمیرآماده پیگیری بعدپیازتازه خردشده آماده میکنی مثل نان پیازراداخل خمیرریخته میدی به همون نانوایی برات پخت وآماده میکنه 

من بدبودم توچرابابدی کردن خودت روبیش ازحدخوارکردی...گناه تنهایی من تاابدگردن توست..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدااااا چقدر جام خالی بوده😂 نوش جونت عزیزم کاش میتونستم بیام😜 خخخ ولی حتما درستش میکنم 😍 دهنم ...

فدات بشم نکنه بارداری دلت کلانه میخواد ای کاش الان میتونستم برات بیارم وایی خدایاا دلم گرفت کاش نمیگفتم..کجایی شرمنده ات شدم..زبانم لال بشه 

من بدبودم توچرابابدی کردن خودت روبیش ازحدخوارکردی...گناه تنهایی من تاابدگردن توست..
فدات بشم نکنه بارداری دلت کلانه میخواد ای کاش الان میتونستم برات بیارم وایی خدایاا دلم گرفت کاش نمیگ ...

وای عزیزدلم خدا نکنه این چه حرفیه اصلا ناراحت نشیا درستش میکنم 😘

مجردم گلم 😊 خیلی ممنونم بابت حرفای قشنگت عزیزی..😘😘😘

وای عزیزدلم خدا نکنه این چه حرفیه اصلا ناراحت نشیا درستش میکنم 😘 مجردم گلم 😊 خیلی ممنونم بابت حرف ...

آخی باشه شکرخدا که خیالم راحت شد. پس بایدبیایی دعوت من بشی یه هفته واسه خوردن کلانه بادوغ ترش وسرد وروغن حیوانی...حتما باید بیایی بخداجدی میگمم باشه عزیزم 

آخی باشه شکرخدا که خیالم راحت شد. پس بایدبیایی دعوت من بشی یه هفته واسه خوردن کلانه بادوغ ترش وسرد و ...

قربونت برم خانوم خوش قلب و مهربون 😍😍😍

مرسی که اینقدر لطف داری 😘😘 اگه قسمت شد چشم حتما 🙏🙏🙏

قربونت برم خانوم خوش قلب و مهربون 😍😍😍 مرسی که اینقدر لطف داری 😘😘 اگه قسمت شد چشم حتما 🙏🙏🙏

قوربان چشایی نازتون برم ماحاخدمتگزاریم هروقت تونستی تشریف بیارید خوشحال میشم باهات آشنابشویم وکلانه هم بهانه ای باشه که باهمدیگر آشنابشیم 😋😙😚✋✋👌👌

قوربان چشایی نازتون برم ماحاخدمتگزاریم هروقت تونستی تشریف بیارید خوشحال میشم باهات آشنابشویم وکلانه ...

فدای دل مهربون شما 😘😘😘❤❤ 

شب خوبی داشته باشید عزیزدل😍

فدات بشم نکنه بارداری دلت کلانه میخواد ای کاش الان میتونستم برات بیارم وایی خدایاا دلم گرفت کاش نمیگ ...

سلام من باردارم و عاشق کلانه با پیچک و روعن حیوانی البته برام آوردن و تو فریز دارم اما نمیدونم برام ضرر داره یا نه میشه بهم بگین خیلی دل دل میکنم برم بخورمش

سلام من باردارم و عاشق کلانه با پیچک و روعن حیوانی البته برام آوردن و تو فریز دارم اما نمیدونم برام ...

بخورنوش جونت...هیچ مشکلی نداره..کلانه هم سبزی هست که باخمیردرست شده.....نگران نباش