2777
2789
عنوان

کلانه

3464 بازدید | 27 پست

کلانه خوردید تا به حال ؟ 

خیلی خوشمزس ولی نمیدونم باید چطوری درستش کنم اصلا نونش تو فر میپزه یا رو گاز ؟ جاهایی که من دیدم معمولا روی یه چیزی هستش که اسمش یادم رفت.

یکی میگه داخلش باید پیازچه باشه یکی میگه سبزی های معطر واقعا گیج شدم اما دوس دارم درست کنم چون خیلی وقت پیش خورده بودم و واقعا عاشق طعمش شده بودم و یهو دلم خواست. لطفا بگید چطوری باید امادش کنم 🤔

رو ساج درستش میکنن☺

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نونوایی بربری خمیرشو بگیر یکم آرد بپاش رو تخته آشپزی خمیرو روش پهن کن پیازچه بریز بزار تو فر حتی میشه بایه سینی روحی که گذاشتی رو شعله گاز به صورت برعکس هم پخت یا تو فر بعدش کره بزن بخورید به به 

به بعضیام باید گفت: ببخشید فهم ما در حد نفهمی شما نیست !😏aramesh74 هستم😊
از نونوایی بربری خمیرشو بگیر یکم آرد بپاش رو تخته آشپزی خمیرو روش پهن کن پیازچه بریز بزار تو فر حتی ...

واقعا هم به به 😂 اگه فر باشه اشکالی نداره ؟ یعنی بدون ساج هم میشه دیگه ؟ چون ساج ندارم و معمولا رو همون میپزنش

واقعا هم به به 😂 اگه فر باشه اشکالی نداره ؟ یعنی بدون ساج هم میشه دیگه ؟ چون ساج ندارم و معمولا رو ...

آره با فرم میشه  تو نت سرچ کن احتمالا هست 

به بعضیام باید گفت: ببخشید فهم ما در حد نفهمی شما نیست !😏aramesh74 هستم😊
فردابیاگردنه خان بانه آماده و چرب شده با روغن حیوانی گرم و داغ تحویلت بدم جات خالی امشب خوردم 

طرز تهیشو میگی؟ نوش

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
فردابیاگردنه خان بانه آماده و چرب شده با روغن حیوانی گرم و داغ تحویلت بدم جات خالی امشب خوردم 

وای خدااااا چقدر جام خالی بوده😂 نوش جونت عزیزم کاش میتونستم بیام😜 خخخ ولی حتما درستش میکنم 😍 دهنم آب افتاد نصف شبی 😂 فردا باید یه فکری به حال کلانه بکنم اینجوری نمیشه😂