2777
2789
عنوان

ختنه

254 بازدید | 22 پست

سلام 

پسرم 45 روزشه و 4 روزه که ختنه شده به روش حلقه امشب ی قطره خون تو پوشکش بود سر آلتش خونیه تا بیست دقیقه پیش هم نمیخوابید با اینکه دو ساعته استامنیفن دادم بهش 

نگرانم هرچی سرچ میکنم میگه خونریزیه کم طبیعیه اما نزده تا چند روز بعداز ختنه

راستی دکتر دو شنبه دوباره معاینه ش کرد و گفت مشکلی نداره یعنی دوروز بعد از ختنه ممکنه الان مشکلی باشه .کسی تجربه ای داره ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا ی هفته عادیه خونریزی بعد از اون نه 

اینکه امشب بعداز چند روز دوباره بیقرار شده بود چی؟

اخه پسرم کلا ارومه و خیلی کم گریه میکنه 

اینم بگم تا امشب مامانم پیشم بود نگران نمیشدم 

خونی بودن سر آلت هم طبیعیه؟

راستی پسرم امشب خیلی داره ازخواب میپره باشدت زیادمیپره نگران شدم،شمااینجورنیس؟البته این غسل چله واینام ک میگن،من انجام ندادم ممکنه مال اون باشه؟شماانجام دادی؟؟

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶
من42روزشه، فعلادلم نمیادختنش کنم میترسم،هزینش چقدرشد؟

هر چه زودتر ببری به نظرم براش راحت تره 

200 تومن شد با بیمه تامین اجتماعی دکترش هم فوق تخصص بود

ای جانم نی نی منم دنیا بیاد باید ختنه شه اما ادم چه جوری دلش میاد ختنش کنه دلم کباب میشه برای فندوقم ...

از زایمان سخت تر بود برام چون بچم درد میکشید اما راهیه که باید رفت 

ان شالله نینیت به سلامتی و به راحتی دنیا بیاد

راستی پسرم امشب خیلی داره ازخواب میپره باشدت زیادمیپره نگران شدم،شمااینجورنیس؟البته این غسل چله واین ...

شاید دلپیچه داره شمشو با روغن زیتون ماساژ بدین 

من انجام دادم غسل رو ولی فور نمیکنم برای اون باشه

اینکه امشب بعداز چند روز دوباره بیقرار شده بود چی؟ اخه پسرم کلا ارومه و خیلی کم گریه میکنه  ا ...

بستگی داره چقدر خونریزی کرده باشه کم یا ریاد روش حلقه ای معمولا زیاد خون نمیاد سنتی ک طبیعیه خونریزیش میخوای برو اینستا از چندتا پزشک این سوالارو ی جا بپرس بالاخره یکیشون جواب میدن اینجوری خیالتم راحت تره 

بستگی داره چقدر خونریزی کرده باشه کم یا ریاد روش حلقه ای معمولا زیاد خون نمیاد سنتی ک طبیعیه خونریزی ...

فقط در حد ی قطره 

نگرانیم بیشتر برای اینه که سرش خونیه قبلا فقط قرمز بود و اینکه امشب بیقرار بود 

فردا زنگ میزنم اگر لازم شد میبرمش اما الان خوابم نمیبرل از نگرانی