2777
2789
عنوان

یه سوال عشقی

110 بازدید | 6 پست

۴۱ سالمه و مجرد دوساله که اصلا مثل دیوار مثل یه خواجه مثل یه سنگ موجودی شدم هیچ احساسی به هیچ مذکری پیدا نمیکنه ، اصلا هیچ عشقو احساسی تو من به هیچکس ب وجود نمیاد انگار همه برادر من هستن ، حتی میل جن سی هم ندارم ، اینا به خاطر سن هست یا مشکلی هست ، کسی هست مثل من اصلا جذب هیچ جنس مخالفی نشه و میلی به کسی پیدا نکنه ؟ شدم مثل آب خاک هوا سنگ اصلا هیچی نیست که به خاطرش انگیزه ای برای ادامه زندگیم داشته باشم ، نمیدونم منظورمو متوجه میشید؟ یه مثال : لذت بردن از غذاهای خوشمزه یه لذتی هست که به زندگی معنی میده ، حالا فکر کن یه آدم از هیییچ غذایی لذت نمیبره و فقط مجبوری میخوره تا شکمش پر شه ، خب یکی از دلایل زندگیش و اهرم پیش برنده زندگیشو از دست داده .... آیا کسی هست که حرف منو بفهمه ؟

💔

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب بهتر برا چته الان . راحتی خدا شکر کن

اقا هستم...عکس پروفم ژانکلود وندال هست .خیلی یه دوست داشتم شبیه ش بود و سرطان باعث شد فوت کنه به یاد او گداشتم.....عاشق شعر و مشاعره داخل تاپیک ها صدام کنید مچکرم

خب پس شما درک نمیکنی ... ولش

حالا اگه متاهل بودی قبول داشتم

الان مجردی استفاده ای نداری پس بهتره

اقا هستم...عکس پروفم ژانکلود وندال هست .خیلی یه دوست داشتم شبیه ش بود و سرطان باعث شد فوت کنه به یاد او گداشتم.....عاشق شعر و مشاعره داخل تاپیک ها صدام کنید مچکرم

حالا اگه متاهل بودی قبول داشتمالان مجردی استفاده ای نداری پس بهتره

اتفاقا یکی گفت خداتو شکر کن که حس نیاز ج نسی نداری ، خب منم اینو بگم من مذهبی هستم و همیشه تقوا پیشه کرده ام 😐 ولی خب یه چیز طبیعی که همه دارن اگر تو نداشته باشی حتی اگر ازش استفاده نکنی خب غم انگیزه . خب الان من بیشتر بی احساس بودنم برام اذیت کنندست ، میدونی خانوما بیشتر از حس ج ن سی احساس داشتن هست که به زندگیشون معنی میده ،