2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین

58 بازدید | 13 پست

از اول بخونید

بچه ها من کلاس دوازدهم هستم بعد ادمی هستم که زیاد صحبت نمیکنم بعد بچه ها مدام از پارتنرم میپرسن اذیتم میکنن رفتن پیج پارتنرم فالوو کردن بعد هعی میان راجبش میپرسن مدام میگن برم بهش عکس نود بدم امتحانش کنم

پارتنر من بلاگره دختر زیاد فالو داره

حالا بگذریم از اینا بعد دوستام مدام میان از دوست پسراشون میگن از این مدام زنگ میزنه مدام پبام میده کادو میخره

خب رابطه ما لانگه خیلی نمیتونیم اینجوری باشیم اما واقعا ازش راضیم بدی ندیدم

بگذریم بعد ما با معلممون خیلی صمیمی ایم میگفت داداش داره مجرده

یهو دوستم گفت میتونی پارتنرتو ول کنی با داداش خانم اوکیت کنم

من عاشق پارتنرمم دوسال باهاشم جونم به جونش بستس

حالا بگین من چیکار کنم با اینا حرف نزنم اذیت میگنن سردرد میگرم.

قطع رابطه کن

نرهای کثیف درخواست ندین🤮🤢 متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

راستشو بگم یا الکی دلداریت بدم؟

به احتمال ۹۰ درصد با پارتنر الانت کات میکنی هم سنت کمه هم رابطه لانگه

ولی راجب دخالت های دوستات دوبار جدی حرف بزنی چیزی نمیگن دیگه(اگه میدونی برات شر درست نمیکنن) اگه حوصله نداری یا آدمای خوبی نیستن یه لبخند بزن و رد شو برات مهم نباشه

واقعا نمیدونم چیکار کنم باهاش خیلی صمیمی نیستم فقط تو کلاسا میبینمش

از دوست پسرت هیچی بهش نگو

نرهای کثیف درخواست ندین🤮🤢 متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

راستشو بگم یا الکی دلداریت بدم؟به احتمال ۹۰ درصد با پارتنر الانت کات میکنی هم سنت کمه هم رابطه لانگه ...

میدونم پارتنرم محل سگم نمیده بهشون ببین پارتنرم خیلی دختر فالو داره اگ بخواد کاری کنه با هم شهری خودش میره تو رابطه

میدونم کاری نمیکنه از دوستم بدم میاد حرف های میزنه استرس میگیرم اما به پارتنرم ایمان دارم

میدونم پارتنرم محل سگم نمیده بهشون ببین پارتنرم خیلی دختر فالو داره اگ بخواد کاری کنه با هم شهری خو ...

بحث ایمان تو نیست عزیزم اصلاممکنه پارتنرت واقعا آدم خوبی باشه و خیانتم نکنه

کلا رابطه لانگ دردسرش زیاده و خستگیش زیاده و باید یجوری سریع جلو بره و رسمی شه تا بالاخره کنار هم باشن وگرنه دوری خسته کننده میشه از یه جایی به بعد دیگه

ولی تو سنت خیلی کمه هنوز ۱۷ ۱۸ سالته و احتمال زیاد واسه تصمیم به این بزرگی آماده نیستی اونم با کسی که ازت دوره و احتمالا درست و حسابی نمیشناسی

بازم بستگی به آدمش داره امیدوارم واسه شما طبق مراد دلتون پیش بره و خوشبخت بشین ولی واقعا بینانه نگاه کن عشق و دوست داشتن صرفا و به تنهایی هیچوقت کافی نیست شرایطت رو نگاه کن

مشکل اینه نمیدونم چیکار کنم باهاش چجوری قطع رابطه کنم

بگو میخوام درس بخونم تمرکز کنم

تمرکزم رو میگیری

زمان ما میگفتن،سرطان دارم😁دارم میمیرم

نه ولی جدا بگو میخوام وارد یه رابطه جدی بشم که بتونم ببینم اخر هفته بریم بیرون

نیازامو جواب نمیددی

ذیگ از شنبه چیزی نمیگم

افرین

بحث ایمان تو نیست عزیزم اصلاممکنه پارتنرت واقعا آدم خوبی باشه و خیانتم نکنهکلا رابطه لانگ دردسرش زیا ...

درست من تمام سختی هاشو به جون خریدم تمام تلاشمو کردم اونم همین طور اما امسال این بچه ها واقعا دارن اعصابینیم میکنن