2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من من😂😂😂😂

سلام سلام

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤

یکم دیر خوابیدم خوابم بهم خورده هرکاری میکنم خوابم نمیبره اعصابم دیگ داره خورد میشه اه 

صبحم باید برم سرکار 😭😭😭

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
یکم دیر خوابیدم خوابم بهم خورده هرکاری میکنم خوابم نمیبره اعصابم دیگ داره خورد میشه اه  صبحم ب ...

منم امروز چون دیشب خسته بودم امروز تا ظهر خواب بودم شب خوابم نمیبره ولی هب فکر و خیال هم اعصابمو خورد کرده

همون fatshomaliقدیم😍😖😖😖😖
خیلی طولانیه ... خلاصش اینه ک دارم دق میکنم از دست شوهرم😔

دوس داشتی تعریف کن چون منم امشب بحثم شد قهر کرد خوابید ازین همه درک نکردن و توجه نکردنش خسته شدم .کلی از تاپیک زندگیم هس مثل رمانا

همون fatshomaliقدیم😍😖😖😖😖
دوس داشتی تعریف کن چون منم امشب بحثم شد قهر کرد خوابید ازین همه درک نکردن و توجه نکردنش خسته شدم .کل ...

همه چیمو قبول کرد اولش الانم زده زیر همچی

هرچی کوتا میام نمیببنه همش دعوا همش شاکی بودن درک نکردن تهشم حرفه طلاق.....

کلی گفتم ولی خیلی سختمه خیلی

فقط خودشو خاسته های خودش براش مهمن...

من باید چشم بگم 

خسته شدم..‌‌

کاش بمیرم چشمام خیلی درد میکنه انقد گریه کردم

همه چیمو قبول کرد اولش الانم زده زیر همچی هرچی کوتا میام نمیببنه همش دعوا همش شاکی بودن درک نکردن ت ...

اخی عزیزم .اکثر مردا همینن خود خواهن کلا خوبیارو میزارن کنار فقط کافیه یه خطا ببینن چنان شیر میشن واس طرف .من۱۸سالمه۱۴سالگی ازدواج کردم البته تازه ۱۴سالم شده بود اینقدر تجربه های سخت داشتم ک الانم همون آش و همون کاسه .خدا اونایی رو که بیشتر  امتحان میکنه رو بیشتر دوس داره..هرکی جای من بود شاید تا الان زنده نبود .گاهی وقتا ب اینده و گذشته نگاه میکنم دوس دارم بمیرم ولی خب شاید اینده چیز بدی نباشه .تو دلت با خدا حرف بزن

همون fatshomaliقدیم😍😖😖😖😖
اخی عزیزم .اکثر مردا همینن خود خواهن کلا خوبیارو میزارن کنار فقط کافیه یه خطا ببینن چنان شیر میشن وا ...

دور ازجونت خدا نکنه بمیری

ادمای بد باید بمیرن....

همش حرف میزنم باخدا همش....

اخه این لعنتیو دوسشم.دارم از بخت بدم

طلاق بگیرم از غصه میمیرم نگیرم از دستش میمیرم خدا لعنتش کنه 

دیگه بریدم بخدا😭😭😭

دور ازجونت خدا نکنه بمیری ادمای بد باید بمیرن.... همش حرف میزنم باخدا همش.... اخه این لعنتیو دوسش ...

منم یکی از بنده های بده خدام .بهش زمان بده صبوری کن بخدا هیچ هیچی ب اندازه ارامش تو زندگی مهم نیس چیزی نگو ب خانومی کردنت ادامه بده 

همون fatshomaliقدیم😍😖😖😖😖