2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اردبیل ولی ساکن تهران البته پدر بزرگمینا سی ساله اومدن تهران

منم الان کرج میشینم

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷

من تهرانم و پدرم هم تهران بزرگ شده ولی اصالتا اردبیلیم و خیلی اردبیل میام.بفرمایید

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    
منم مادر بزرگم اینا و فامیل مادریم برای پارساباد هستن که از شهر های استان اردبیله....ولی ساکن تهران ...

پارس اباد مغان...من حداقل سالی ۲ بار میرم‌اردبیل ولی تا الان پارس اباد نرفتم ولی ۲ ۳ ماه دیگه میخوام برم

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

من سه سال اومدم اینجا خیلی دلم برا شهرمون تنگ میشه ازینجا زیاد خوشم نمیاد

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷
من سه سال اومدم اینجا خیلی دلم برا شهرمون تنگ میشه ازینجا زیاد خوشم نمیاد

عزیزم ریپلای کن وگرنه متوحه نمیشیم مسیج میدی...الان کجا هستی؟

عزیزم ریپلای کن وگرنه متوحه نمیشیم مسیج میدی...الان کجا هستی؟

الان کرجم ولی اینجارو دوس ندارم

منم اهل اردبیلم دوساله عروسی کردم اومدم کرج زندگی میکنم ولی اردبیل یه چیزدیگست

وا دقیقا مثل من..کجای کرج میشینی عزیزم؟

وا دقیقا مثل من..کجای کرج میشینی عزیزم؟

عزیزم اشتباه ریپلای کردی. من ساکن قیطریه هستم

[QUOTE=62935355]عزیزم اشتباه ریپلای کردی. من ساکن قیطریه هستم[/QUازدواج کردی؟