2777
2789
عنوان

یتیم بودن

137 بازدید | 24 پست

واقعا بی کسی چقدر بده خیلی از ایندم میترسم درسته که پدر و مادر داشتم ولی واقعا خیلی اذیتم میکنن هر جا برم هر کاری بکنم نمیشه اصلا کجا برم میترسم برم تو اجتماع میترسم با کسی حرف بزنم خوش به حال کسایی که خانواده خوبی دارن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ندارم و نداشتمبه مرور یاد میگیری چجوری جلوشون وایسی

اینجوری نگید

هیچ وقت یه فرزند رو در مقابل پدر مادرش قرار ندید که نه آخرت رو میبره نه دنیا رو

به جاش بهش یاد بدید چطور بتونه کنار بیاد و اگر اذیت شد، بتونه به آرومی از کنار اون اذیت ها عبور کنه و تو زندگی عزت نفس داشته باشه و پیشرفت کنه

.باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

اینجوری نگیدهیچ وقت یه فرزند رو در مقابل پدر مادرش قرار ندید که نه آخرت رو میبره نه دنیا روبه جاش به ...

چجوری میشه با پدری که فحش های خیلی بد میداده الکل میخورده ،خیانت میکرده و هزارتا کار دیگه به ارومی رد شد

اینجوری نگیدهیچ وقت یه فرزند رو در مقابل پدر مادرش قرار ندید که نه آخرت رو میبره نه دنیا روبه جاش به ...

همیشه بچه ها قراره نگران آخرت و دنیاشون باشن

اون پدر یا مادری که آرامش فرزندو بهم میزنه مسئول نیس؟قراره خیر ببینه؟

بابام مرده

واقعا برات ناراحت شدم

خدا بیامرزد

این یه چیزی بهت بگه من با اینکه هم پدر و مادر دارم هم ۵ تا بچه هستیم

ولی باور کن من حتی یک دقیقه هم دلم نمیخواد به اون خونه برگردم و میخوام کلاً از خانواده جدا بشم

میخوام اینو بهت بگم که فکر نکن همه اونایی که یه خانواده تکمیل دارند خیلی روابطشون با هم خوبه و آدمهای خوشبختی ان

یکیش منم که حتی یک ثانیه من دوست ندارم به اون خونه برگردم

باور کن حتی روزانه ه تماسم با همدیگه نمیگیریم در این حد