2777
2789
عنوان

شوهرم جدیدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 69 پست
بنظر منم واسه اوضاع اقتصادي هستش، نگران نباش دو سه روز بگذره درست ميشه به اميد خدا

اوضاع اقتصادیش اوکیه

اگرزندگی مرگ است ومرگ هم زندگی،پس درودبرمرگ ومرگ برزندگی.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی؟خب گاهی ضرورت لیجاد میکنه مثلا بچه گریه میکنه یا نمیشه تو اتاق کولر روشن کرد اون میره بیرون که گ ...

نه اون سر خونه خوابیده دما هم یکیه دخترمم تاصبح بیدارنمیشه

اوضاع اقتصادیش اوکیه

شاید تو محیط کار یه چیزی شده به هم ریخته رفتار سردش قابل توجیهه ولی پاک کردن هیستوری و قفل گوشی نمیدونم چی بگم

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
واا چقدر بزرگتره  نگران نباش گلم ولی ازش بپرس حتمابا ارامش و خوبی

خخخخ انقدبهش گفتم.هرجامیره میگه فلانی گفته چقدخوشگلی چقدجوونی حالاخداییش همسن میزنیم خوشگلم هست ولی من میگم بس کن کم دروغ بگو

اره عزیزم شیریه 

میتونی ی گهواره بگیری برای بچت بزاری تو اتاقتون برا بچه بزاریش تو اون که خودتون راحت کنار هم بخوابید موقع روشن کردن کولر شبا دور  بچت کلاه سرش کن که یخ نکنه شوهرتم نره تنها بخوابه

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣   وزن الان ۷۳/۵۰۰😊  وزن هدف ۵۹🤗

خوب چرا شماها باشوهراتون حرف نمیزنید من انقدر فک میزنم خسته میشه همینارو بهش بگو ببین دردش چیه بعدش تصمیم بگیر آدمش کنی بیا یادت میدم اونوقت خخخخ

مگه ارث باباشو خوردی اینجور میکنه مرض که نداره یه یجیزی شده حتما

خواهشا برامشکلاتم یه صلوات‌مهمونم کنید😔
میتونی ی گهواره بگیری برای بچت بزاری تو اتاقتون برا بچه بزاریش تو اون که خودتون راحت کنار هم بخوابید ...

باشه مهربونم مرسی بابت راهنمایت

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

شایدحواسش نیست فکرش مشغوله بعضی وقتامردااینجوری میشن منم یکی دوبارشوهرم اینطوری شداصلاانگارمنوفراموش کرده بودکارش یه شهردیگست زنگ میزدهمش حال بچه هارومیپرسید شوخی شوخی حسابی شستمش گفت منظوری نداشتم چون میدونم خوبی مشکلی نیست نپرسیدم ولی حالشوگرفتم که دیگه یادش نره

گل من گاهی بداخلاق وکم حوصله ومغروربوداماماندنی بوداین بودنش بودکه اوراتبدیل به گل من کرده بود
شاید تو محیط کار یه چیزی شده به هم ریخته رفتار سردش قابل توجیهه ولی پاک کردن هیستوری و قفل گوشی نمید ...

میگه شارژپولی گوشیم تندتندخالی میشه ب کسی هم زنگ نزدم.میگم نکنه تومحوطه میزارم سربازا ازتوماشینم بردارن باهاش ب خانواده شون زنگ بزنن