2777
2789
عنوان

شوهرم جدیدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 69 پست

خیلی وقتا خیلی حرفا به زبون اوردنش باعث بحث و اینا میشه که تو به من شک داری و فلان و .. ولی اینجوری حرمتا نمیشکنه و از گفتنشم راحتی بهش با. پیام حرفاتو بگو

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدی؟خب گاهی ضرورت لیجاد میکنه مثلا بچه گریه میکنه یا نمیشه تو اتاق کولر روشن کرد اون میره بیرون که گ ...

اره .... ب نظر من باید زن وشوهر تو هر شرایطی کنار هم باشن اگه نتونیم ی گرما یا سرما یا صدای بچه رو بخاطر کنار هم بودن تحمل کنیم تو مشکلات  از این سخت تر هم نمیتونیم کنار هم بمونیم

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣   وزن الان ۷۳/۵۰۰😊  وزن هدف ۵۹🤗
من بیست شوهرم سی دخترم یکسال ونیمه چهارساله ازدواج کردم

واا چقدر بزرگتره 

نگران نباش گلم ولی ازش بپرس حتمابا ارامش و خوبی

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

من ازین تغییر رفتارا خاطره خوبی ندارم متاسفانه..ولی عزیزم بیشتر مراقب زندگیت باش

.الان نریزید توسرمااااا تو دلشو خالی نکردم کلی گفتم..

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!
اره .... ب نظر من باید زن وشوهر تو هر شرایطی کنار هم باشن اگه نتونیم ی گرما یا سرما یا صدای بچه رو ب ...

خب اون تحمل نمیکنه چیکار کنم بچم زود سرش یخ میشه اگر کولر روشن کنم 😢

من ازین تغییر رفتارا خاطره خوبی ندارم متاسفانه..ولی عزیزم بیشتر مراقب زندگیت باش .الان نریزید توسرم ...

شما قضیت چی بود؟

بیچاره ما زنا مه کار روزانمون‌شده خون‌و‌دل خوردن این لعنتیا دلم برای همه هم‌جنسام‌ میسوزه چراانقد ما زنا بدبختیم که باید همه غممون شوهرمون باشه😔

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻
بعضی مردا برای این که بدونن طرفشون چقد دوستش داره.اونو مشکوک میکنن.تا ببینن طرف چقد میاد سمتش.فردا چ ...

اره اونجابودزنگ میزدیم بهم چون همکاراش بودن زیادحرف نمیزدی باربه من نگفت خوبی؟همش میگفت دخترم خوبه؟غذاخوورده؟خوابیده؟

اگرزندگی مرگ است ومرگ هم زندگی،پس درودبرمرگ ومرگ برزندگی.....
اره اونجابودزنگ میزدیم بهم چون همکاراش بودن زیادحرف نمیزدی باربه من نگفت خوبی؟همش میگفت دخترم خوبه؟غ ...

کمی بهش نزدیک شو

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792