2777
2789
عنوان

لاغری😎☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 196 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب حالاطب سنتی روامتحان کن بعدبروسراغ قرص من مصاحبه استادضیایی روکه دیدم گفت با لاک گیاه تودوماه ۱۰ ...

چ قیمتع

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
واااای چقدرتغیرکردی و خوش اندام شدی ایول ب ارادت

ممنون عزیرم اول بایدبه ترتیب میزاشتم ولی اره 30کیلو کم نیست عزیزم الان فقط مشکلم شکم وپهلو که حلقه میزنم چای سبز روزی دولیوان طناب میرم 

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه
ممنون عزیرم اول بایدبه ترتیب میزاشتم ولی اره 30کیلو کم نیست عزیزم الان فقط مشکلم شکم وپهلو که حلقه م ...

واقعاهیکلت عالی شده

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
ممنونم دعا کنین اراده کنم پنج تا دیگه کم کنم 

انشاالله کم میکنی

خوب حالاطب سنتی روامتحان کن بعدبروسراغ قرص من مصاحبه استادضیایی روکه دیدم گفت با لاک گیاه تودوماه ۱۰ ...

لاک گیاه نشنیدم استفادش چطوره

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
بیاید باهم رژیم کانادایی بگیریم

اصلا نگیر فقط اعصابت بهم میریزه

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    
اون چیه

لاک گیاه صمغ یه درخته هرروزبایدیه قاشق چایخوریشوپودرکنی بریزی تویه قاشق غذاخوری سرکه طبیعی سیب من یه بسته کوچیکشوگرفتم ۳۸ هزارتومن ولی فکرکنم زیادخریدم برا دوماه

گل من گاهی بداخلاق وکم حوصله ومغروربوداماماندنی بوداین بودنش بودکه اوراتبدیل به گل من کرده بود