2777
2789
عنوان

لاغری😎☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 196 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی جا دیگمونو از بین میبره قطعا ولی از قدیم گفتن بکشو خوشگلم کن من که پی همه چیو به تنم میمالم دیگه

دقیقا عین من

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
عکس اخریم جدیدبود 65بودم 

میشع بگی چ جورلاغرشدی

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
استارتر میخواد دل ماروبسوزونه بابا خوش هیکل 

ن بخدا خیلی چاقم اصن خیلی ناراحتم

این هیکل من ب درددخترمجردنمیخوره چاق محسوب میشع

تو که هیچی نداری دختر .منم قدم با تو یکیه حتی ۷۵ بودم خیلی خوب بودم سایزم ۴۰ بود 

خیییلی چاقم.منم سایزم۴۰هس

ی جا دیگمونو از بین میبره قطعا ولی از قدیم گفتن بکشو خوشگلم کن من که پی همه چیو به تنم میمالم دیگه

خوب حالاطب سنتی روامتحان کن بعدبروسراغ قرص من مصاحبه استادضیایی روکه دیدم گفت با لاک گیاه تودوماه ۱۰ تا۱۵ کیلووزن کم میشه حالاازدیروزکه شروع کردم من ببینم چی میشه حداقل کبدونابودنمیکنه

گل من گاهی بداخلاق وکم حوصله ومغروربوداماماندنی بوداین بودنش بودکه اوراتبدیل به گل من کرده بود

واااای چقدرتغیرکردی و خوش اندام شدی ایول ب ارادت