2777
2789
عنوان

لاغری😎☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 196 پست

منم بااینکه خوردوخوراکم خیلی کمه ولی اصلاوزنم کم نمیشه شکمم دارم ازدیروزخوردن لاک گیاه روشروع کردم ببینم چی میشه

گل من گاهی بداخلاق وکم حوصله ومغروربوداماماندنی بوداین بودنش بودکه اوراتبدیل به گل من کرده بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینه قرصش فک کنم رو دویست سیصد باشه منم یکی میخورد قایمکی اسمشو حفط کردم خیلییی لاعر شده بود 

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
کسی اینو خورده؟

آره دختر خالم البته نمیگفت خوردما من تو اتاقش کشفش کردم در این حد فوضولم🤣🤣 ولی بعد هشت نه سال الان باربیه خب عجیب بود برام

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
اگه واقعا خوب باشه میگیرمش .یکم پرس و جو کنم ببینم چیه

منم جز برناممه باید بشم ۵۵ کیلو ولی این هفت کیلو اب نمییییشه

آره دختر خالم البته نمیگفت خوردما من تو اتاقش کشفش کردم در این حد فوضولم🤣🤣 ولی بعد هشت نه سال الان ...

اسمش چیه؟چنده قیمتش

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
الان 65هستم بشم 60یعنی 35کیلو کم کردم 

ماشالله بهت این چند کیلو اخر وحشتناکه 

اسمش چیه؟چنده قیمتش

عکسشو فرستادم دیگه

الان 65هستم بشم 60یعنی 35کیلو کم کردم 

خوش بحالت چ جورکم کردی

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....