نامزدم رفتارش و حرف زدنش خیلیییی باهام سرد شده من با همه ی غرورم التماسش کردم که مثل قبل گرم باشه باهام ولی گفت تو کارایی کردی که دیگه من من سابق نمیشم و همینجوری میشم تا آخر اینجوری بهتره من کاری نکردم فقط دعواهایی که داشتیم از اول اول یادش مونده الان همرو سرم خالی میکنه بخدا دلم خیلی گرفته توروخدا کمکم کنید هر چی میام رابطه مونو بهتر کنم میخام گرم شه باهام گندشو بیشتر درمیارم چیکار کنم مثل قبل گرم شه باهام خیلی مغرور و هوایی شده چون من غرورمو زیر پاش گذاشتم التماسش کردم گریه کردم باهام سرد نباشه چون تحمل ندارم ولی اون خیلی مغرورانه جوابمو داد توروخدا راهنماییم کنید حالم خیلیییییی بده خیلی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به پر و پاش نپیچ به مرور درست میشه.همسر من صدبار بهم این حرفو زد. برید سر زندگیتون خوب میشه منتهی مراقبت کن که تکرار نشه اون دعواها که اگه بازهم خواست خودشو تغییر بده دیگه برنمیگرده
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
عزیزم درست نیست تا این حد التماس کنی هیچ وقت گدایی محبت نکن چون محبت کردن بزور نیست یه مدت راحتش بذار سرتو با چیزای دیگه گرم کن تا این حد وابستگی به مرد دافعه براش داره وابسته نشو اما دلبسته باش