2777
2789
عنوان

پول نزول (ربا)

115 بازدید | 32 پست

بچها یک نفر هست تو شهر ما پول میدی بهش سود بهت میده اونم سود بالا ۱۰درصد تا ۱۴ درصد کل شهر بهش پول دادن چند هزار همت دستشه مغازه طلافروشی و گوشی و اینا هم داره تو قولنامه ایم که میخوای پول بدی بهش نوشته تو سود و زیان شریکین ولی در کل همیشه سود میده به نظرتون این ربا حساب میشه ؟ هرچی به اطرافیان میگم این پول نزوله حرومه بهم میخندن و میگن از یه آخوند پرسیدیم گفته چون طلا فروشی داره خلاله نظر شما چیه؟

آدم مومنی نیستم اما خدا را خیلی دوست دارم...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

پولی که میدی برات کار کنه و سودش مشخصه رباس اگه بگه بستگی به سود و زیاد هرماه بهت پول میدم اون ربا نیست

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

منم همینو میگم همه به چشم عقب افتادن منو میبینن که میگم ربا هست پز سود ماهیانشون بهم میدن و ...

تو با بقیه کار نداشته باش

مردم خیلی از کارای حروم رو هم حلال میدونن

گر ز مسیح پرسدت مرده چگونه زنده کرد؟بوسه بده ب پیش او بر لب ما،ک اینچنین💋

حروم اگر اولش مبلغ بگی خوب پولت و بده یه چیزی بخر خودت ولی نزول نده چون جنگ با خداست و قطعا شکست می خوری ولی چی بگم که وضع جامعه مردم و به این راه کشونده خدا نجاتمون بده وگرنه ما قصد نداریم نعوذبالله در برابر خدابایستیم

❤ غسل در اشک زدم که اهل طریقت گوئند ، پاک شو پس دیده بر آن پاک انداز ، ( وقتی پاک نباشی چشمهات ، بدنت ، فکرت ، زبانت ، چه جوری می خوای به رخ زیبای پسر فاطمه امام مهدی نظر کنی ) واجنودک احنه الوفاء یا صاحب الامر یا مهدی❤ ، ما سربازان باوفای تو هستیم ❤