2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

31 بازدید | 8 پست

خیلی حالم بده بعد ده روز جدایی کارایی که در حقم کرد ولم کرد یهو دلم براش تنگ شد خیلی زیاد همش میزنه سرم بهش زنگ بزنم ببینم ری اکشنش چیه.. قلبم تیر میکشه با خواهرش رفیقم بهش گفتم جدا شدیم شوکه شد و طرف اون گرفت درسته برادرشه ولی ناحقی کرد نمیدونه چیا بهم گفته (نگفتم چون نمیخوام کسی بدونه).. ولی بدون حرفی طرف اون گرفت که نباید بلاکش میکردی

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

انگار یه دوره افسردگیه فقط گذر زمان درستش میکنه یا کارایی کنی که کمتر بهش فکر کنی ..مسافرت ...موسیقی

بشدت بهم ریخته شدم خیلی تحمل کردم ولی امروز همه تحملم تمام شد همش به فکرشم خیلی درحقم بی انصافی شد

به کارما اعتقاد دارین

اره ولی خدا کجاست من ناخواسته عاشق شدم ولی الان که اینجوری شد نیست نیبینه من قبول کرده بودم دوسم نداره ولی خودش اومد سمتم بهم نزدیک شد و گفت بهم علاقه داره ضربشو زد و رفت.. قلبم

اره ولی خدا کجاست من ناخواسته عاشق شدم ولی الان که اینجوری شد نیست نیبینه من قبول کرده بودم دوسم ندا ...

متاسفانه این روزا خیلی ها فقط نقاب آن..

بازی با احساسات یه زن مردونگی نیست حتی تصورش یک درصد برا خواهر خودش بازم اینکارو میکرد نه

چقدر خوبه آدم چیزی برا خودش میخواد برا بقیه هم بخواد نه فقط بازی و ......

فقط یه چیز .....کارما......

متاسفانه این روزا خیلی ها فقط نقاب آن..بازی با احساسات یه زن مردونگی نیست حتی تصورش یک درصد برا خواه ...

من چیکار کنم کسی نمیفهمه از همه دلخورم دیوونه شدم همین الان جوابت میدم اشکام میریزه

من چیکار کنم کسی نمیفهمه از همه دلخورم دیوونه شدم همین الان جوابت میدم اشکام میریزه

درک میکنم سخته کسی به ظاهر دوست داشته وارد زندگیت شده ببخشید فریبت داده خوب به قلبت نفوذ کرده تهش اینجوری میزاره میره .

..نگران نباش میدونم سخته ولی این آدمش نبود

خدا همه چیزو به وقتش درست میچینه

وقتی میره بزار بره شاید خدا بهترشو برات چیده آینده

حسرتشو نخور یک درصد نمیتونستی اون تنوع طلبو تحمل کنی آینده همچین آدمی انگار دوگانگی شخصیت داره یه روز دوستت داره البته به ظاهر و سرگرمی یه روز میزنه زیرش

به خودت بیا عشق یکطرفه بوده تو عاشقش بودی حتی کلی تو رویاهات تصورش کردی ولی غافل از اینکه اون فقط مثل یه بازیچه بهت نگاه میکرد ولشکن هرکی رفت بزار بره شاید مصلحت به اینه که بره خدا سرنوشت بهتری برات دیده