2777
2789

دوستان دوره ی 28 روزه ی شکرگزاری و بازی فراوانی تا 2 روز دیگه برگزار میشه تو کانال

ادرس: @mojezeyezehn97

خدا برایم به شدت کافیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بزارید حداقل پست هاتون به هزار برسه بعد واسه خودتون کانال و گروه بزنید

عزیزم نیازی نیست به هزار برسه 1 نفر هم که باشه من چون این کار رو دوست دارم انجام میدم

مثل این میمونه که بگی بذار به فلان آرزوم برسم بعد خدارو شکر میکنم و خوشحال میشم؟!!

به هرحال نظرات متفاوته ، نظر شما هم قطعا محترمه

خدا برایم به شدت کافیست
عزیزم نیازی نیست به هزار برسه 1 نفر هم که باشه من چون این کار رو دوست دارم انجام میدم مثل این میمون ...

گروه زدن اینجا غیر قانونیه   لطفا به اصول اولیه پایبند باش

خدایا شکرت. 
گروه زدن اینجا غیر قانونیه   لطفا به اصول اولیه پایبند باش

تو کامنت اولتون که چنین چیزی نگفتین ستاره جون

اینجا هرکسی از هرچی میخواد صحبت میکنه

درسته من تازه عضو شدم ولی 2 ساله که میام این سایت، اگه قانون باشه این تاپیک حذف میشه مشکلی هم نیست ، فقط متوجه نمیشم گروه من چه ضرری واسه شما داره!!

شما عضو نشو و نخون ، اینجا با کسی بحثی نیست اصراری هم نیست جایی هم ننوشته گروه معرفی نکنید

خودمم بارها از همین سایت وارد گروه های عالی شدم

خدا برایم به شدت کافیست

تبلیغات دروغین پیامک های تبلغاتی و فضاهای مجازی امروزم به دوره های قانون جذب پا گذاشته و اکثر افراد هیچ نتیجه ای نگرفته و هنوزم سردرگم هستند!

تمامی دروغ های بزرگی که در مورد قانون جذب گفته شده!

چطوری میشه یه بار برای همیشه عملا از قانون جذب نتیجه گرفت؟

https://t.me/joinchat/AAAAAE9wDt5HmadWbczLdw

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز