2777
2789
عنوان

هنوز تو شوکم

101 بازدید | 13 پست

من دوتا دختر دارم خدا شاهده ک هیچی براشون کم نزاشتم اما همیشه خاستم بچه پسر داشته باشم ولی تو سونو بازم بهم گفتن بچت دختره اصن ناراحت نیستم ولی حرف خونواده شوهرم منو اذیت کرده شوهرم خوشحاله میگه اینا رحمتن

خواهش میکنم کجبهه نگیرید و نصحیتم کنید چکار کنم

نمیخام فق زایمان کنم میخام ب خودم هم برسم ب زندگیم چکارکنم گفتم اگ این بار پسر باشه دیگه هیچ وقت حامله نمیشم..

طبیعیه بعد دو تا دختر ، پسر دوست داشته باشی کاش از طریق پزشک اقدام میکردی و به خواستت میرسیدی

اما خب حرف مردم اهمیت نده خودت راضی همسرت راضی گور بابای ناراضی

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر میبرم ، دانشجو ام (دیگه نیستم ترم ۷ انصراف دادم تا مسیری که نصفه ول کردمو تا تهش برم بله میخوام پرونده کنکورو ببندم تا دیر نشده⏳روز ۴ام )(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

عزیزم خدا نخواد شما صدتا دیگه هم بیاری شاید پسر نشه

فقط شکر گزاری کنین انشالله که سالم بگیری بغلت

به اونا هم اهمیت نده جنسیت رو هم تو رابطه مرد تعیین میکنه نه زن والا

تو را که نشد میروم تا خودم را فراموش کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم به همون خانواده ی شوهر بگو پسر دار شدن و دختر دار شدن دسته من نیس پسرتون زور نداره پسر بشه من چیکار کنم

خدا میخواد معجزشو نشونم بده اآخه مگه یه توده میتونه زندگی منو مختل کنه که رفته تو سرم جا خوش کرده بابا بکن بذار باد بیا

خداروشکر که شوهرت پشتته و چیزی نگفته

حرف مردمم هم بیخیال برا خودت و شوهر و بچه هات زندگی کن

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
به نظرم هرچی باشه خوبه چه بسا چیزی رو دوست داشته باشیم ولی به نفعمون نباشه

منم خودمو با این ایه دلداری میدم

خود مامانم فق بچه دختر داره

خودم نخاستم عین مامانم باشم

خودشون هم میدونن ک تعیین جنسیت از مرده ولی دیگه حرف میزنن

بزار حرف بزنن حرف زدن اونا قرار تورو بدبخت کنه؟

به جای این کارا دختراتو به حدی موفق کن یجوری که همانطور که امروز تو رفتی تو شوک اوناهم از موفقیتشون برن تو شوک.

اعصابیم یوخدی، منن بحث المیوز به راست بودن بیشتر تاپیک هایی که توشون شرکت میکنم باور ندارم پس فک نکن راحت میتونی همه رو اسکل کنی استارتر.

خودشون هم میدونن ک تعیین جنسیت از مرده ولی دیگه حرف میزنن

مغزهای زنگ زده رو بیخیال

خدا میخواد معجزشو نشونم بده اآخه مگه یه توده میتونه زندگی منو مختل کنه که رفته تو سرم جا خوش کرده بابا بکن بذار باد بیا

میدونی چقد حدیث درباره دختر داریم؟ اگه چیزی گفتن بگو دختر و پسر چه فرقی داره مهم اینه که صالح باشن

میگن دختر میره خونه شوهر ولی پسر نه 😅طرز فکر جامعه کتوشم اینطوریه

بعد خودم میترسم دیکه باردار بشم یه خونواده ک ۴بچه داره۵تا بچه تو این دوران بنظرم غیر منطقیه

مغزهای زنگ زده رو بیخیال

حرفشون برام مهم نیس

ولی اصن دیکه دوست ندارم حامله بشم

یه خونواده ک ۵تا بچه داره یا۴تا بچه داره واقعن سخته

چطور اونارو میبره بازار سفر

خیلی سخته