2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اصلا خودمم نمیدونم چی پختم هر چی بود قاطی کردم

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

میخوام ماکارونی درست کنم

من تو موادماکارونی

گوشت چرخی قارچ سویا ی سیر کوچیک رنده پیاز رنده فلفل سیاه اویشن وفلفل دلمع و رب میزنم

بعد دوتا قاشق از اب ماکارونی قبل ابکش برمیدارم میریرم رو مایع بعد مواد رو لایه لایه میذارم ب ماکارونی

بعضی وقتام ازاول قاطی میکنم

کل ما اقربلک تبعدنی عنک مسافات...💔

سیب زمینی نگینی سرخ کن

بعد پیاز سرخ کن زردچوبه برن گوشت چرخ کرده اضافه کن فلفل سیاه بزن

تفت خورد و یکم پخت سیب زمینی رو اضافه کن و رب گوجه و نمک

میتونی ذرت، فلفل دلمه هم اضافه کنی

بعدم بین ماکارونی آبکش بده مواد رو

اینجوری درست کن عاشقش میشی

پیاز رو ریز ریز خورد کن مثلا دوتا پیاز بزرگ

سینه مرغ رو هم ریز ریز خورد کن

فلفل دلمه ای هم ریز ریز خورد کن

قارچ هم ریز ریز خورد کن نمک و زردچوبه بزن قشنگ تفت بده همشونو تفت کامل تا از خامی دربیاد تو یه تابه دیگه رب هم تفت بده بریز تو موادی که از قبل آماده کردی فقط رب و روغنشو زیاد بریز

حالا ماکارونی رو که ریختی تو آب جوش یک قاشق روغن

یک قاشق آبلیمو بریز وقتی ماکارونی ها رو از آب خارج کردی

زیر آب سرد بگیر دون دون بشه

سیب زمینی دایره دایره دایره کن بذار زیر ماکارونی به عنوان ته دیگ ماکارونی رو بریز موادشو قاطی کن بذار دم

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

آویشن بزن خیلی خوب میشه

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر میبرم ، دانشجو ام (دیگه نیستم ترم ۷ انصراف دادم تا مسیری که نصفه ول کردمو تا تهش برم بله میخوام پرونده کنکورو ببندم تا دیر نشده⏳روز ۴ام )(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)