2777
2789

سلام وقتتون بخیر 🌱

پاسخ کوتاه و قطعی به سوال شما اینه: بله، بدنسازی بهترین و اصولیترین راه برای پر شدن و فرمگرفتن بدن شماست، اما به یک شرط مهم!

خیلیها فکر میکنند باشگاه رفتن فقط برای لاغری و وزن کمکردنه، در حالی که در بدنسازی:

تمرین با وزنه باعث تحریک عضلهسازی و فرمدهی به بخشهایی مثل پاها، باسن، زیربغل و سرشانه میشه (برخلاف چربی که فقط شکم و پهلو میاره).

اشتها به شدت باز میشه و بدنتون تمایل بیشتری به جذب مواد غذایی پیدا میکنه.

اما اون “یک شرط مهم” چیه؟

تغذیه شماست. بدنسازی فقط مثل کارگر بنایی کار میکنه؛ اگر مصالح (کالری و پروتئین) به بدنتون نرسونید، عضلات ساخته نمیشن. برای اینکه وزن بگیرید، باید بیشتر از مقداری که روزانه میسوزونید کالری دریافت کنید (مازاد کالری سالم). بدون رژیم غذایی پرکالری، بدنسازی ممکنه حتی شما رو لاغرتر یا خستهتر کنه.

برای راهکار و راهنمایی بهتر مشاوره تغذیه تشریف ببرید

و اینها رو باید بدونه مشاور شما

قد و وزن فعلیتون؟

حدود سنتون؟

آیا کماشتها هستید یا هرچی میخورید چاق نمیشید؟

آیا سابقه آزمایش خون، کمخونی یا مشکل تیروئید دارید؟

سابقه تمرین ورزشی داشتید تا حالا

خیالتون راحت باشه؛ با یک برنامه تمرینی سبک و هدفمند (۳ روز در هفته) به همراه تغذیه مناسب، در عرض ۲ الی ۳ ماه تغییرات چشمگیر و خیلی خوبی رو حس خواهید کرد.

امیدوارم مفید بوده باشه براتون!!

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅