heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1493 عنوان میدانستم 72 بازدید | 17 پست من میدانستم بهتر از تو هم وجود دارداما بحث اصلی این بودمن بهتر از تو را نمیخواستمفقط تورو میخواستم.... (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم امروز | 09:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1493 چرا نرفتی مدرسه حالا چون سرما خوردمو این ک گوشیمو گرفتن😂😂😂 (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
هیس_شلوغ_نکن عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 4394 چون سرما خوردمو این ک گوشیمو گرفتن😂😂😂 آخی 😂 تا میتوانم ...... به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ...... ادامه میدهم.....! هنوز..... هیچکس لیاقت خانم شدنم را ندارد! ....
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1493 آخی 😂 دیروز مدرسه بودمسرما خوردم شدیددگوشیمو گرفتن تو مدرسهمنم حالم بد تر شداجازه گرفتم ک چند روز نرم مدرسه (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
هیس_شلوغ_نکن عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 4394 دیروز مدرسه بودمسرما خوردم شدیددگوشیمو گرفتن تو مدرسهمنم حالم بد تر شداجازه گرفتم ک چند روز نرم مدرس ... حالا گوشیتو دادن تا میتوانم ...... به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ...... ادامه میدهم.....! هنوز..... هیچکس لیاقت خانم شدنم را ندارد! ....
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1493 حالا گوشیتو دادن نوچبا پی سی اومدم😁میخوام برم در مدرسه ابرو ریزی کنم گوشیمو بگيرم 🤣🤣 (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
هیس_شلوغ_نکن عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 4394 نوچبا پی سی اومدم😁میخوام برم در مدرسه ابرو ریزی کنم گوشیمو بگيرم 🤣🤣 بشین بچه کارو خرابتر نکن ... تا میتوانم ...... به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ...... ادامه میدهم.....! هنوز..... هیچکس لیاقت خانم شدنم را ندارد! ....
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1493 بشین بچه کارو خرابتر نکن ... نهایت اینجور ندادن با پارتی میرم (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
هیس_شلوغ_نکن عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 4394 نهایت اینجور ندادن با پارتی میرم به هر حال دیدی داری زیر مشت و لگد له میشی یه سوت بزن بیایم جمعت کنیم تا میتوانم ...... به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ...... ادامه میدهم.....! هنوز..... هیچکس لیاقت خانم شدنم را ندارد! ....
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1493 به هر حال دیدی داری زیر مشت و لگد له میشی یه سوت بزن بیایم جمعت کنیم واکنش هم کلاسیام و بابام :💨بچه معاون آموزش و پرورش هستم نمیتونن کاری کنن (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
هیس_شلوغ_نکن عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 4394 واکنش هم کلاسیام و بابام :💨بچه معاون آموزش و پرورش هستم نمیتونن کاری کنن اووووه بنده برگزیده 😂😂 تا میتوانم ...... به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ...... ادامه میدهم.....! هنوز..... هیچکس لیاقت خانم شدنم را ندارد! ....
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1493 اووووه بنده برگزیده 😂😂 😂😂شده میرم مدرسه رو ب گا میدمکگوشیمو بگیرم(پارسال همینجور کردم) (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
هیس_شلوغ_نکن عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 4394 😂😂شده میرم مدرسه رو ب گا میدمکگوشیمو بگیرم(پارسال همینجور کردم) خب لعنتی تو پشتت گرمه دیگه ...برو حله 😂 تا میتوانم ...... به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ...... ادامه میدهم.....! هنوز..... هیچکس لیاقت خانم شدنم را ندارد! ....
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1493 خب لعنتی تو پشتت گرمه دیگه ...برو حله 😂 یکم سرفه هام بهتر بشه میرم😂 (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم