2777
2789
عنوان

زن ها عقل ندارن

243 بازدید | 8 پست

زن اگر عقل داشت (فوق العاده اس. تا تهش بخونید👌)

چند وقت پیش در یک مهمانی، یکی از مهمانها پس از اتمام مکالمه تلفنی جنجالی که با همسرش داشت با چشمان خشمگینی رو به جمعیت گفت: این زن من عقل نداره...

من هم نه گذاشتم و نه برداشتم و بهش گفتم:

راست میگویی ...اگه عقل داشت که زن تو نمی شد.

زن اگر عقل داشت که باردار نمی شد و نه ماه فرزندی را با خود حمل نمیکرد.

هیکل و چهره اش را زیر سوال نمیبرد!

زن اگر عقل داشت با شیر دادن به فرزندش، شیره جانش را رایگان به او نمیداد...

زن اگر عقل داشت که آشپزی نمیکرد!

نه وقت خودش را برای پختن غذا هدر می داد و نه بوی خوش عطرش را با بوی غذا تعویض میکرد.

زن اگر عقل داشت که خودش را قربانی رشد همسر و فرزندانش نمیکرد.

مشخص است که زن ها عقل ندارند.

چون اگر عقل داشتند که دنیا بهم میریخت.

زن ها عشق دارند.

زن ها محبت دارند.

زن ها لطافت دارند.

به نظرم زن ها عقل که ندارند هیچ، آنها آدم هم نیستند...

زن ها فرشته اند. جامعه ای که به زن ها احترام بگذارد، از جهان سوم به جهان اول صعود خواهد!!

#پرویز_پرستویی

متاسفانه حق ما زنان خیلی لگدمال میشه

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برااآااااااااووووووو

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه
زن عقل نداره   زن دیه اش نصف مرده زن حقش در ارث نصف مرده  و لعنت به این جهان سومی که حق ...

زن دیه ای نصف مرد داره چون سرپرست خانواده نیست. دیه قرار نیست بهای میزان انسانیت باشه. قراره کمک خرجی باشه برای بازمانده ها. وقتی نردِ هانواده فوت کنه دیه به زن میرسه و باعث میشه بعد از فوت مرد به زحمت و سختی نیفته. 

ارثی که به مرد میرسه رو باید توی زندگیش خرج کنه، موظفه که اون رو برای تامین نیاز زن و بچه هاش خرج کنه ولی ارثی که به زن میرسه متعلق به خودشه و حق داره هیچی از اون رو توی زندگیش خرج نکنه. 

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌
ایا زن انسان نیست 

عرض کردم خدمتتون. اسلام دین مساوات نیست دین عدالت هست. 

طبق چیزایی که گفتم توی پست قبلیم شرایط بیشتر به نفع خانوماست

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌