2777
2789
عنوان

آنیدم و 🙄

40 بازدید | 8 پست

سلام دوستان🌻

من مدت زیادیه توی سایت نبودم گاهی که سوالی داشتم فقط انلاین شدم🙄

چنتا سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید😍 ؛

1_آیا چالش ناشناس میشه گذاشت یا نه(چون گاهی ممنوع میشد)؟چالش یکطرفه.

2_قانون حذف تاپیک به چه صورت شده حذف میکنن مثل قبل روزی یک تاپیک یا نه؟ اگه لینک تاپیک حذف نینی یار رو دارید لطفا برام بذاریدش

3_کدوم از نینی یارا کلا توسایت هنوز فعالن؟

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام

روزهای زوج غیر تعطیل

🍊 شنبه

🍋 دوشنبه

🍎 چهارشنبه

ساعت

۱۰:۳۰ تا ۱۲

🔒 ۱۲ تا ۱۴ 🔒

۱۴ تا ۱۵

❓️❓️تاپیک حذف کجاست❓️❓️

بالای صفحه

تبادل نظر ⬅️ تبادل نظر ⬅️ مدیر سایت ⬅️ سخن مدیر سایت ⬅️ تاپیک درخواست حذف

لینک تاپیک حذف:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/18688306/تاپیک-درخواست-حذف

آموزش حذف تاپیک:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/18688614/روش-جدید-حذف-تاپیک-روش-حذف-تاپیک-رو

☁️☀️☁️☀️☁️☀️☁️☀️☁️☀️☁️☀️☁️☀️☁️☀️☁️☀️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

چالش بله لینک بزار تو امضاتقانون حذف تاپیک @ازسارابپرس

نمیشه تاپیک بزنم و چالش بذارم؟

یمدت چون کاربری رو میبستن

گفتم بپرسم اول

سوال اول ⬅️ آره

سوال سوم ⬅️ niniyar

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

ممنونم♥️

خواهش می کنم 💙

سلامروزهای زوج غیر تعطیل🍊 شنبه🍋 دوشنبه🍎 چهارشنبهساعت۱۰:۳۰ تا ۱۲🔒 ۱۲ تا ۱۴ 🔒۱۴ تا ۱۵❓️❓️تاپیک حذ ...

ممنونم♥️

نمیشه تاپیک بزنم و چالش بذارم؟یمدت چون کاربری رو میبستنگفتم بپرسم اول

تاپیک تو ببند واسه چالش بزار تو امضات خیلی ها اینجا اینجارو میکنن

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹